Inaktiv platsannons

P4 Blekinge söker nyfikna praktikanter i Karlskrona

Om tjänsten

Vi på P4 är unika utifrån vår lokala kännedom. Det är vi som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Inför våren 2020 söker vi på P4 Blekinge praktikanter för både kortare och längre perioder. 

Vill du lära dig något nytt varje dag? 

Med ljudet i fokus kommer du att få vara en del av vår vardag på redaktionen och prova på alla delar som hör till en radioproduktion. Du kommer att utgå från vår redaktion i världsarvsstaden Karlskrona och du kommer till en kreativ och glädjefylld redaktion med kompetenta och erfarna kollegor. 

Vill du skapa innehåll som engagerar och berör? 

Vi söker dig som är nyfiken och orädd samt har publikperspektiv och som kan bidra med nya erfarenheter, annorlunda vinklingar och perspektiv. Du har ett eget driv, är idérik och har lätt för att skapa kontakt och inge förtroende. 

I din ansökan vill vi särskilt läsa om dig som person och vad det är i journalistiken som lockar dig. Då vi vill vara ute på fältet, nära vår publik, är det nödvändigt att du har körkort. Vi önskar att du anger under vilken period du har praktik och ser fram emot att läsa din ansökan!  

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlskrona | Internship