Inaktiv platsannons

Praktikanter till P4 Kalmar

Om tjänsten

Vi på P4 Kalmar är unika utifrån vår lokala kännedom. Det är vi som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Vår arbetsplats varierar ofta från dag till dag, eftersom vi är där det händer, nära våra lyssnare. Men det som är gemensamt, oavsett var vi befinner oss, är att vi gör journalistik som utgår från människorna där de får vara med och forma innehållet.

På P4 Kalmar vill vi belysa hela länet så att våra lyssnare och följare ska känna igen sig. Vi speglar det som händer både i stort och smått och är ute och sänder live flera gånger varje dag. Lyssnarna är i fokus och vi väljer ämnen och frågeställningar som är nära våra lyssnare. Vi jobbar också aktivt med konstruktiv journalistik och är aktiva på alla plattformar.  Journalister på P4 Kalmar jobbar såväl med snabba nyheter som med längre gräv.

Som praktikant på P4 Kalmar får du prova på det mesta som en lokal journalist gör och det ger dig en bred erfarenhet för din fortsatta journalistiska karriär.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för lokal journalistik, som gärna är ute på fältet och som gillar att greppa olika ämnen.

Körkort är ett krav

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Internship