Inaktiv platsannons

P4 Halland söker praktikant i Halmstad

Om tjänsten

Vi på P4 är unika utifrån vår lokala kännedom. Det är vi som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Vi agerar och sänder direkt – alltid med människorna som utgångspunkt och medskapande av innehållet. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Här skapar vi en mångfald av perspektiv och är först med det lokala

På Sveriges Radio Halland är det våra lyssnare som står i centrum. Vi vill vara snabbast med senaste nytt och är stolta över vårt arbete med egna angelägna lokala nyheter. På P4 Halland jobbar vi mycket med egna idéer och originaljournalistik med berörda i fokus. Fram till sommaren 2020 jobbar vi med en mångfaldscoach för att bli bättre på att få in fler perspektiv och röster i radion.

 Vi är en ambitiös och ödmjuk redaktion där det alltid finns en kollega till hands för att bolla eller fråga om hjälp. Som praktikant på SR Halland kommer du att få vara en del av vår vardag på redaktionen och har chansen att prova på alla delar som hör till en radioproduktion.

Vi söker en praktikant för våren 2020 som vill utvecklas och vara med och bidra med nya erfarenheter, annorlunda vinklingar och perspektiv. Och just nu är som sagt mångfald lite extra i fokus hos oss.

 Eftersom våra sändningar utgår från hela Halland behöver du har körkort.

I din ansökan vill vi särskilt läsa om vad du hoppas få ut av din praktik hos oss.  Vi önskar även att du anger under vilken period du har praktik och ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Internship