Inaktiv platsannons

P4 Väst söker praktikanter i Uddevalla

Om tjänsten

Vi på P4 Väst är unika utifrån vår lokala kännedom. Det är vi som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Vår arbetsplats varierar ofta från dag till dag, eftersom vi ska vara mitt i händelsernas centrum, nära våra lyssnare. Men det som är gemensamt, oavsett var vi befinner oss, är att vi gör journalistik som utgår från människorna där de får vara med och forma innehållet.

Nu söker vi en eller två praktikanter för praktik i två månader med start antingen i slutet av detta år eller början av nästa.

Som praktikant hos oss kommer du få att lära dig allt om att sända radio. Med ljudet i fokus lotsar din handledare dig igenom våra produktioner och du kommer få vara med och prova på många olika roller på vår kanal.

Är du en snabb upplevelsefångare med god lokalkännedom?

Det allra viktigaste för dig som vill göra din praktik hos oss är att du har ett genuint intresse för nyheter och av att jobba ute på fältet, mitt i händelsernas centrum. Vi ser gärna att du har något särskilt intresse, något särskilt område du brinner för eller i allmänhet kan bidra med nya perspektiv och infallsvinklar till morgondagens radioproduktioner.  Ett plus är såklart att du har lätt för att skapa kontakt och inger förtroende.

Då vi vill sända radio för och från hela vårt område är det nödvändigt att du har körkort.

P4 Väst har huvudredaktionen i Uddevalla, och vi är cirka tjugo personer på redaktionen.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uddevalla | Internship