Inaktiv platsannons

P4 Västerbotten söker praktikant sugen på att jobba i Västerbotten i Umeå

Om tjänsten

Vi på P4 är bäst på att känna länet och människorna i länet. Vi är det allra mest lokala utan att släppa blicken för helheten. Det är vi som är först på plats och sänder när det händer.

Vi släpper fram en mångfald av röster och perspektiv. Vi vill vara är orädda och nyfikna. Hos oss är det lyssnaren som står i centrum och vi är i ständig dialog med vår stora publik. Hos oss produceras också en stor mängd radio i alla fyra kanaler, P1, P2, P3 och förstås P4.

Vi är ett brokigt, nyfiket och vänligt gäng i olika åldrar och med perspektiv från olika delar av Västerbotten och Sverige. Vi tänker att det är bra när vi jobbar tillsammans. Som praktikant på P4 Västerbotten blir du en viktig del av vår vardag på redaktionen och får testa det mesta som hör till att göra radio.

Vi söker en praktikant som våren 2020 vill vara med oss och som väldigt gärna också redan känner lust till att jobba i just Västerbotten. Vi behöver blivande journalister. Vi behöver hela tiden tanka nya perspektiv och nya erfarenheter.

Du behöver ha körkort och i din ansökan vill vi att du berättar om vad som är dina styrkor och intresseområden. Vi vill också att du anger praktikperiod. Ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Internship