Inaktiv platsannons

Logistikmedarbetare i Helsingborg

Till vår Leveransavdelning söker vi nu en logistiker som vill arbeta med administrativa arbetsuppgifter.  Om tj... I rollen som logistiker på vår Leveransavdelning arbetar du med administrativa uppgifter rörande lager, logistik...

Om tjänsten

Till vår Leveransavdelning söker vi nu en logistiker som vill arbeta med administrativa arbetsuppgifter. 

Om tjänsten

I rollen som logistiker på vår Leveransavdelning arbetar du med administrativa uppgifter rörande lager, logistik och produktion. Vårt arbete präglas utav högt tempo och välkomnar kreativitet för att hitta dom bästa lösningarna i de olika processerna. Du arbetar nära teamet där dina arbetsuppgifter bland annat består av administration inom:

  • Frakthandlingar
  • Krediteringar
  • Avbokningar
  • Returhantering
  • Avvikelsehantering
  • Uppföljningar av olika KPI mot lager
  • Kontakt med leverantörer och transportörer

Om dig

För tjänsten är den personliga lämpligheten av stor betydelse och ställer krav på att du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en god lagspelare. Vidare ser vi att du är strukturerad, kommunikativ och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, du har god datorvana och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Tjänsten är utmärkt för dig som är i början av din karriär. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete och/eller eftergymnasial utbildning i logistik/transport eller annat likvärdigt.

Vi erbjuder 

Vi ger dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag där du har stor möjlighet att bidra och utvecklas i din tjänst. Du kommer ingå i ett mindre team med kompetenta kollegor där arbetsmiljön präglas av härlig stämning och högt i tak.

Övrigt

Tjänsten är en provanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor på Strandbadsvägen i Helsingborg. 

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och uppmanar vi dig att skicka din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Home Furnishing Nordic AB

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika e-handelssiter, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb