Inaktiv platsannons

Produktionskoordinator, Huddinge

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Lantmännen Unibake Sweden - Frozen
Sista ansökningsdag: 2019-10-31
Plats: Huddinge

Vi vill förstärka vårt team med en Produktionskoordinator till vår fabrik i Huddinge.

  Om tjänsten

I rollen kommer du att ansvara för planering och uppföljning av resultat av vår brödproduktion i Huddinge. Vi söker dig som kan koordinera vår produktionsplanering med god analysförmåga.

 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I nära samarbete med vår planeringsfunktion ansvarar du för att planera kommande tidens produktionsplan. Utifrån vårt kundbehov säkerställer du transportbokning för gods ut från fabriken i nära samarbete med Kundservice & Logistik. Du bidrar aktivt i fabrikens avvikelsehantering samt säkerställer avrapportering och uppföljning av produktionsutfall. Du blir key user för vårt IT-system gällande produktion. I rollen ingår även att bidra i strategiska utvecklingsområden, vid behov driva förbättringsprojekt samt vara ambassadör får Unibakes kulturverktyg, ständiga förbättringar, processmodeller, med mera.

Du förväntas självständigt strukturera ditt arbete i nära samarbete med övriga funktioner inom Lantmännen, framförallt den produktionsenhet du arbetar på och tillsammans med Fabrikschefen.

Vi erbjuder dig en utmaning inom livsmedelsbranschen i en spännande miljö och där vi tillsammans tar ansvar från jord till bord. Du får använda och utveckla dina kompetenser i en roll med stort eget ansvar samt möjligheter att påverka och göra skillnad. Inom denna tjänst får du utrymme att genom ett skickligt arbete bidra till företagets framgång.

 

Vem är du?

Som person är du entusiasmerande, noggrann och har förmågan att driva arbetet framåt. För att trivas i rollen har du en god förmåga att samarbeta och bygga goda interna och externa relationer samt att du har god initiativförmåga och förmåga att driva arbetsuppgifter till slutresultat.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Lantbruk | Deltidsjobb