Inaktiv platsannons

Parkarbetare i Uppsala

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Parkarbetare

Sökes till Uppsala

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Peab Drift och Underhåll i Uppsala består av en arbetsgrupp på 10 medarbetare. Nu söker vi ytterligare en parkarbetare med maskinvana som vill vara del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Vi erbjuder dig en varierad tjänst där du får vara delaktig i många spännande projekt.

Om tjänsten
I tjänsten ingår bland annat ogräsrensning, skräpplockning, gräsklippning, lövblåsning samt sandupptagning. Du samarbetar med kollegor vid större planteringsuppdrag och garantiskötskötsel. Du kommer även underhålla, reparera och utföra service på våra maskiner och dess utrustning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande. I tjänsten ingår snöberedskap och körkort är ett krav.

Om Dig
Vi söker dig som är noggrann, självgående och flexibel. Du klarar av att arbeta självständigt så väl som i grupp och är en positiv problemlösare. I ditt dagliga arbete är det viktigt att du har ett ekonomiskt tänk utifrån företagets perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av parkarbete och vana att köra mindre maskiner samt utföra enklare reparationer. Meriterande om du har, grön utbildning, lastmaskinskort, svetskompetens eller andra utbildningar inom relevant område.

Förutom grundläggande krav kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-12-06

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)