Inaktiv platsannons

Online store & marketing coordinator (finskspråkig) sökes till Brothers i Stockholm

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Brothers är en ledande svensk herrmodekedja med butiker i både Sverige och Finland. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare som alla har drivet och ambitionen att erbjuda mode i kombination med enastående service, oavsett tjänst eller ort. Brothers befinner sig i en spännande utvecklingsfas på en dynamisk marknad. Är du intresserade av mode, detaljhandel och möjligheten att guida och inspirera män att klä sig med stil? Då kan det vara just dig vi söker!

 

Är du den vi söker?
Är du en driven och kommersiell ”Online store & marketing coordinator – Finland” som gillar vara spindeln i nätet och ha ett finger med i det mesta som händer på vår avdelning. Är du en engagerad, noggrann och service minded person som vill vara med och utveckla ett av modebranschens starkaste varumärken för män? I så fall har du chans att bli en viktig del av Brothers, när vi nu ökar tempot i vår marknadsföring och vår digitala satsning.


Som ”Online store & marketing coordinator – Finland” är du en mycket viktig del i hur vår kommunikation på den finska marknaden, oavsett om det gäller vår generella marknadsföring, kommunikation i butik eller texter i våra nyhetsbrev eller på vår finska hemsida. Du ansvarar bland annat för att all vår finska marknadsföring & kommunikation har samma känsla, tonalitet och går hand i hand med vårt svenska material. Genom att skapa eller översätta nyhetsbrev, produkttexter, butiksmaterial samt content till hemsidan bidrar du till att öka vår försäljning och stärka Brothers som varumärke på den finska marknaden. Du har även ansvar för vår finska kundservice och är vår ”point of contact” för våra finska kunder.  För att lyckas i rollen så är det viktigt du har lätt för att ta egna initiativ, är service minded, noggrann, gillar att få saker gjorda.

Du trivs där det är ett högt tempo och har lätt att samarbeta med både kollegor och samarbetspartners då man i rollen har många kontaktytor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret mitt i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning

  • Ansvarar för vår finska kundservice
  • Ansvara för att översätta, sätt ihop och skicka ut våra finska mailutskick enligt plan
  • Skapa/översätta produkttexter
  • Skapa/översätta content till finska hemsidan
  • Skapa/översätta/publicera och se till att vi får synlighet i våra finska sociala medier
  • Översätta det svenska marknadsmaterialet till finska i alla kanaler
  • Stötta marknadsteamet i det finska marknadsföringsarbetet
  • Vara länken mellan HK & våra finska kollegor och se till att all information når ut på ett korrekt sätt
  • Kontakt med våra finska influencers & ambassadörer

Din profil
Vi söker dig som vill ta plats och växa inom en marknads- och e-handelsavdelning. Troligen har du förståelse och erfarenhet från arbete inom retail, e-handel eller marknadsföring. Du både skriver och pratar flytande finska samt förstår svenska mycket bra i skrift. Du är van att jobba i Office-programmen och är en snabb och duktig skribent samt har lätt att lära dig nya system och saker. Det är viktigt att du som person är passionerad, engagerad och driven. Du är van att agera i en snabbföränderlig miljö och är kvick i beslut och handling. Du är noggrann, ansvarsfull och resultatinriktad. En nyckel för att lyckas i rollen är att du som person är lyhörd och har god samarbetsförmåga.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb