Inaktiv platsannons

Specialist QHSE i Solna

Nu söker vi en Specialist inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö för vårt AstraZeneca... Arbetet med kvalitet, arbetsmiljö och miljö är viktigt för Sodexo. Du kommer att koordinera arbetet med att stödja all verksamhet inom vårt...

Om tjänsten

Nu söker vi en Specialist inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö för vårt AstraZeneca-kontrakt

Arbetet med kvalitet, arbetsmiljö och miljö är viktigt för Sodexo. Du kommer att koordinera arbetet med att stödja all verksamhet inom vårt kontrakt för AstraZeneca. Du skall ansvara för att utveckla vårt arbete inom alla QHSE-områden utifrån ett riskbaserat arbetssätt så att vi möter vår kunds nuvarande och framtida krav.

En viktig del i arbetet är att bidra till att vår verksamhet möter de kvalitetskrav som finns inom läkemedelsindustrin, Good Manufacturing Practice (GMP).

Arbetsuppgifter 

  • Bidra till att vi upprätthåller och förbättrar vårt och kundens kvalitetsledningssystem inom kvalitet, arbetsmiljö och miljö.
  • Utveckla & upprätthålla systemen för att registrera och hantera avvikelser, tillbud och olyckor.
  • Leda arbetet med arbetsmiljö och miljö samt utifrån din expertroll ge stöd i kvalitet, arbetsmiljö och miljö.
  • Stödja verksamheten i riskanalyser.
  • Stödja verksamheten vid, och vid större händelser leda, utredningar av kvalitetsbrister, tillbud & incidenter.
  • Delta som expert vid projekt och förändringsarbete.
  • Utveckla och genomföra utbildningar.
  • Representera Sodexo i externa och interna nätverk.
  • Genomföra interna, samt delta vid externa inspektioner.
  • Samarbeta med kollegor såväl i Sverige som England.

Vem är du?

Du har akademisk utbildning och erfarenhet av att arbeta med kvalitet, arbetsmiljö- och miljöfrågor inom industriell verksamhet.

Du har erfarenhet att arbeta med kvalitetsarbete (GMP) inom läkemedelsproduktion.

Har arbetat med SHE- och GMP-inspektioner och gärna med LEAN.

Du har erfarenhet att arbeta med ledningssystem som möter kraven inom ISO 45001 samt ISO 14001.

Som person är du social, positiv och lösningsorienterad. Du har lätt för att kommunicera med andra människor och har en förmåga att förmedla information på ett bra sätt. Rollen innebär interaktion mellan flera funktioner i företagen och kräver stor förståelse för processer samt en förmåga att bygga nätverk.

Vi förutsätter att du har en god förmåga att kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. En stor del av arbetet kommer att bedrivas på engelska.

Om du är rätt person kan vi erbjuda

En tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Arbetsplatsen är på Sodexos Nordiska huvudkontor, i nya moderna lokaler nära Mall of Scandinavia i Solna, samt våra driftskontor för kontraktet i Södertälje och Mölndal.

Sök idag!

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef Per Liljedahl på 08-5784055

Välkommen med din ansökan!

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=3589&rmlang=SE

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Restaurang | Deltidsjobb