Inaktiv platsannons

Kundansvarig Företag i Jönköping

Om tjänsten

Om jobbet

Företagsavdelningen i Jönköping söker nu en ny Kundansvarig Företag med inriktning mot SME.
Jönköping Företag ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning och service till ca 3000 företagskunder. Vi är 16 medarbetare med placering i Jönköping och Vaggeryd. Som Kundansvarig ansvarar du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk i din egen kundbas. Tillsammans med ett team av Kundstöd och Specialister erbjuder du kompetens och service som kunden gärna betalar för. Du har ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap som du använder för att utveckla din kundbas och proaktivt prospektera nya kunder. Vår ambition är att växa på marknaden och prospektering är en viktig del av jobbet. För rätt person ser vi inom ett par år en inriktning mot Midcorp.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du har en hög kompetens att kunna läsa av företagskundens totala behov. Du är en person som är social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos kunderna. Kunderna vill träffa just dig för din kompetens, tid och tillgänglighet och för att du levererar med hög kvalitet.

Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet som kundansvarig Företag eller likvärdig erfarenhet. Formella krav i rollen är Swedsec licens.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundansvarig Företag
  • Specialist
  • Kreditanalytiker

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig Midcorp
  • Kreditanalytiker
  • Ledarroll

Varför jobba med mig? - Fredrik Bosmyr

Som chef är jag synlig och försöker ligga nära mina medarbetare. Jag tror på frihet under ansvar med en tydlig ansvarsbild. Min dörr står alltid öppen. I företagsgänget arbetar idag 16 personer där medarbetarna har hög kompetens och stark vilja att utveckla företagsaffären tillsammans.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

04-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis