Inaktiv platsannons

HR-Specialist Coop Mitt i Gävle Gävle

Om tjänsten

Nu söker vi en HR-specialist till Coop Mitt som vill vara med och ta vår verksamhet till nästa nivå!

Vi söker dig som vill ingå i vårt team med stor ambitionsnivå och hög drivkraft. För att passa in hos oss skall du trivas att jobba självständigt men även vara del av processer och utveckling som jobbar mot ett gemensamt mål. Du skall vara prestigelös i ditt sätt att utföra arbetsuppgifterna och erfarenhet av att arbeta med sekretessbelagda processer.

I rollen som HR-specialist på Coop Mitt kommer du ansvara för att arbeta löpande i HR-processer, förankra och följa upp centrala HR-initiativ samt säkerställa att chefer och ledare får rätt stöd.

Din övergripande uppgift som HR-specialist är att bidra till en förstklassig leverans av HR-tjänster. En coachande funktion inom rekrytering, arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, administration samt tolkning av kollektivavtal till våra chefer och dess drift inom Coop Mitt. För att passa för denna tjänst ska du ha arbetserfarenhet från liknande tjänst samt i förändringsarbete och chefcoachning, Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning och har erfarenhet av att ha arbetat med personalfrågor några år. Det är också meriterande om du har erfarenhet från detaljhandel i ledande position samt förståelse för branschens specifika frågor.

Tempot i verksamheten är högt och ställer krav på flexibilitet. Du är självgående och har lätt att skapa förtroenden i alla led. Du lägger stor vikt vid ordning och struktur och har ett proaktivt förhållningssätt. Du trivs att både jobba självständigt och samarbeta med andra. Vidare är du uthållig, drivande, engagerad, positiv och har hög leveransförmåga. Du arbetar målinriktat och bidrar till att förbättra verksamheten och företagets resultat.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis