Inaktiv platsannons

Systemförvaltare i Förslöv

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Systemförvaltare

Sökes till Förslöv

För att stärka Produktionsstöds tjänsteerbjudande att erbjuda förvaltning av produktionens affärsområdesövergripande IT-system söker vi en driven systemförvaltare till vårt huvudkontor i Förslöv (eventuellt Ängelholm). Tillsammans med oss och i samarbete med verksamheten vill Du vara med att säkerställa resurseffektivitet, drift- och leveranssäkerhet samt en kontinuerlig utveckling av de koncerngemensamma produktionsstöden hos Peab. Peabs vision är att ha nöjdast kunder i branschen, vara den bästa arbetsplatsen och vara det mest lönsamma företaget.

Peabs verksamhet är diversifierad och omfattar i många fall komplexa verksamheter och behov. Peabs koncernfunktion Utveckling & Styrning (U&S) arbetar med att samordna verksamhetsutvecklingen inom Peab koncernen med målsättningen att skapa de bästa förutsättningarna för Peabs organisation att leda, utveckla och styra verksamheten. Inom U&S håller vi på att etablera en Produktionsstödsfunktion för förvaltning av produktionens affärsområdesövergripande IT-system.

Dina främsta arbetsuppgifter:

-        hjälpa till att bygga upp och utveckla den centrala systemförvaltningen

-        ansvara för förvaltningen av vissa system i samarbete med verksamheten och Peab IT samt i dialog med leverantören. Detta omfattar bl a

  • koordinera utvecklingsarbetet med verksamheterna i affärsområdena
  • kommunicera med leverantören och följa upp aktuella ärenden även internt
  • bevaka versionshanteringar, integrationer och systemets livscykel
  • vidmakthålla en fungerande supportkedja inklusive manualer och FAQ
  • samordna test- och releasehantering
  • säkerställa dokumentation, utbildning och annat material för användarstöd
  • hålla i förvaltningsgruppsmöten
  • bereda underlag som förvaltningsplan och budget för styrgruppsmöten
  • agera rådgivande och stödjande gentemot verksamheten

-        bidra med kunskap och erfarenheter men även vara redo att arbeta strukturerat, målinriktat och lära nytt, utvecklas och vidareutbildas

Din bakgrund

Som person är du nyfiken, ödmjuk, driven och målmedveten samt har god samarbets- och initiativförmåga. Vi tror att du har mångårig erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning, gärna med ett ITIL-perspektiv, och med erfarenhet av större och diversifierade organisationer. Du har relevant utbildning, goda allmänna kunskaper inom IT-drift och god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.

Ansökan

Sök så snart som möjligt då urval sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Förslöv eller möjligtvis Ängelholm. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-11-08

Publicerad den

26-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Förslöv
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Förslöv | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis