Inaktiv platsannons

Industrielektriker i Rundvik

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Industrielektriker

Vi söker nu en industrielektriker till Rundviks sågverk som är ett av fem sågverk inom SCA Wood.

SCA Wood är en av Europas ledande leverantörer av träbaserade produkter med en årlig produktion på 2,1 miljoner kubikmeter. Produktsortimentet kompletteras med service och distributionslösningar till kunder över hela världen inom träindustri och byggvaruhandel.

Din nästa utmaning

Som industrielektrikerkommer du att utföra service och underhåll på sågverkets olika avdelningar.
I arbetet är tillståndskontroller, felsökning, felorsaksanalys, el reparationer i system och maskinanläggningar en viktig del av arbetet.
Som elektriker hos oss arbetar du med underhållsinsatser inom ett tekniskt brett område. Detta ger dig goda möjligheter till såväl teknisk som personlig utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har 3-årig gymnasiekompetens inom El och automation (styr och regler) eller motsvarande och gärna med kompletterande påbyggnadsutbildning t.ex. yrkeshögskola. B-körkort är ett krav. Du ska ha några års erfarenhet som industri- och serviceelektriker och har du dessutom erfarenhet från produktionsindustrin med elektriskt underhåll samt felavhjälpning så är det meriterande.
Då arbetet innebär kontakter inom och utanför företaget vill vi att du har en godförmåga att kommunicera i tal och skrift både i svenska och på engelska. Du har goda kunskaper att arbeta i Office paketets program. Kunskap om programmering i PLC-miljö är till en stor fördel.

Du är en social person som gillar att jobba med människor. Du är självgående, initiativrik problemlösare som gillar utmaningar och kan bidra till förbättringar på olika plan.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor och i ett företag som har en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.
På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Befattningen kan innebära skiftgång.

Publicerad den

24-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rundvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Rundvik | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis