Inaktiv platsannons

Säljande Varupåfyllare-Lager 40% i Umeå

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

XXL Umeå Söker dig

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna

- Du är lojal och ärlig

- Du är utåtriktad

- Du är nyfiken

- Du är motiverad och engagerad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

 

På XXL strävar vi ständigt efter utveckling, förbättring och resultat. Därför söker vi dig som har ett eget driv och gillar ett högt tempo.

Våra varuhus är indelat i åtta avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder,  Jakt & Vildmark, Lager och Kassa. På varje avdelning jobbar specialister med hög kompetens inom sitt område. XXL har tusentals besökare varje vecka. Våra besökare är viktiga för oss och vi möter alla med ett bra bemötande och en hög produktkunskap.

 

Säljande Varupåfyllare/Lager 40 %

Som varupåfyllare jobbar du med försäljning genom att skapa ett säljande varuhus genom mekaniskförsäljning, produktplacering och inspirerande byggen.

Du tillhör vårt morgonteam som utgår från lagret och fyller på ute i varuhuset. Jobbet innebär även godsmottagning, inventeringar och utlämning av paket. Med ett högt tempo och noggrannhet ska vi här skapa grunden för varuhusets höga kvalitet. Som varupåfyllare ska du vara duktig på att arbeta systematiskt och enligt de rutiner vi har.

Struktur och ordning är ledord i dina värderingar. Du behöver vara duktig på att ta initiativ, be om hjälp, erbjuda hjälp och vara handlingskraftig.

Oavsett tjänst eller arbetsuppgift vill du alltid leverera kvalité och resultat, och hårt arbete är en självklarhet för dig. Du står för rättvisa, öppenhet och hjälpsamhet – egenskaper som genomsyrar ditt dagliga arbete även idag.

 

 
Tjänsten är tillsvidare 40%, fördelat på morgon. Oftast mellan 7-12.

Kanske något för dig som har en idrottskarriär med mycket träning och tävling på eftermiddagar och helg, student eller bara vill ha ett utmanande jobb.

För rätt och driven person finns möjlighet till mer tid, speciellt under högsäsong eller om intresse och möjlighet finns att hjälpa till på övriga avdelningar.

 

Tillträde november eller annat enligt ök. Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vid frågor, kontakta oss gärna

Län:
  • Västerbotten
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Dag
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2019-11-10

Tillträde:

2019-11-11

Arbetsplats/placeringsort:

Umeå

Adress:

Gräddvägen 1 90620 Umeå

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis