Inaktiv platsannons

HR-chef i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

HR-chef till SCA Sourcing & Logistics

Är du en erfaren HR-chef med utvecklingsfokus? Står du för ett nyfiket ledarskap med genuint intresse för människor och affärer? Hos oss kan du få jobba med ledningen av en bred och dynamisk verksamhet under ständig utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Vi ansvarar för SCA:s samlade inköps- och logistikverksamhet, två avgörande områden för att SCA ska nå sina affärsmål. Inköpsverksamheten samlar strategiskt och operativt inköp för hela bolaget och logistikverksamheten ansvarar för alla sjö- och landtransporter av våra produkter till kunder i Europa och resten av världen. Våra närmare 300 medarbetare finns både i Sverige och utomlands.


Nu söker vi dig som med stor drivkraft kan bidra till affärsmålen genom att aktivt leda och utveckla vårt HR-arbete. I rollen som HR-chef är du ett strategiskt och operativt stöd inom ledningen i HR-frågor. Hälso- och säkerhetsfrågor är viktiga hos oss och du kommer att ha ett särskilt samordningsansvar inom arbetsmiljöområdet. Du är personalansvarig för en HR-partner och tillsammans bildar ni det team som säkerställer HR-processerna inom verksamheten.


Som HR-chef ingår du i ledningsgruppen där du bidrar till ledning och utveckling ur ett helhetsperspektiv. Du ingår också i ledningsgruppen för samtliga HR-chefer inom SCA.

Vem är du?

Vi söker dig med en högskoleutbildning relevant för befattningen samt flerårig HR-chefserfarenhet, gärna från större organisationer. Du ska ha kvalificerad erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter ur ett HR-perspektiv, såväl strategiskt som operativt.


Du är en mogen ledare som ser helhet och du är trygg i din HR-kompetens. Du har en utvecklad analytisk och strategisk förmåga och kan utreda och fatta beslut i övergripande, komplexa frågeställningar. Du kan på ett tydligt sätt koppla HR-arbetet till affärsmålen.


Vidare är du en mycket god kommunikatör som kan bygga förtroende i hela organisationen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat. Du sätter stort värde vid delaktighet och samverkan och du samarbetar lätt med både chefer och medarbetare genom ditt prestigelösa och öppna sätt. Du är diplomatisk och har hög integritet.


Har du tidigare erfarenhet av kollektivavtal inom något arbetarförbund (LO) är det meriterande.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekryteringen. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Ansvar, Respekt och Högklassighet


Placeringsorten är Sundsvall, men resor ingår i tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?

SCA är en organisation som satsar på framtiden. Du erbjuds ett medarbetarskap i en organisation som fokuserar på säkerhet och utveckling och som tror att engagemang och vår samlade kompetens är det som bygger SCA. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)