Inaktiv platsannons

Verkmästare, Region Syd - Tomelilla

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Vill Du leverera service i världsklass? Då kan du vara den vi söker!  Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag. 

Vi söker nu en ny medarbetare till vår anläggning i Tomelilla. Du kommer att ingå i ett drivet och kompetent serviceteam där bl.a. servicerådgivning, kundmottagning och reservdelsförsäljning ingår. 

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Verkmästare ansvarar du för att leda och fördela arbetet i verkstaden. Du ansvarar även för att det dagliga arbetet utförs enligt gällande instruktioner på ett effektivt och kvalitativt sätt, vilket är ekonomiskt både för kunden och för verkstaden. Som medlem av serviceteamet ansvarar du för att verkstaden producerar planerad/såld tid till fullo. 

Du stöttar mekaniker med instruktioner och anvisningar, vägleder vid felsökning och val av rätt reparationsmetod samt kvalitetssäkrar utfört arbete innan kunden hämtar sitt fordon. Som en medlem av serviceteamet är du delaktig i verkstadens administration och arbetar kontinuerligt med att upprätthålla goda relationer med interna och externa kunder.

Din profil
Du har lägst gymnasieutbildning med inriktning fordon/teknik. Du har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen och har du arbetsledarutbildning är det meriterande. Du besitter även god teknisk kompetens med kunskaper om fordonsreparationer.

För tjänsten krävs att du har IS/IT-kunskaper och kunskaper i reservdels- och verkstadssystem då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Vi arbetar med t.ex. AutoMaster, Multi, och Cabas. 

Du trivs med många kontakter och att hantera en mängd ärenden, du kan snabbt rycka in och hjälpa dina kollegor med tekniska problem. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Du är driven, kommunikativ och besitter god förmåga att skapa och upprätthålla relationer. Du är duktig på att planera och organisera. Som person är du serviceinriktad och ordningsam. 

Som en del av vårt team är du flexibel och som trivs med utmaningen att lösa såväl snabba som mer komplexa ärenden åt våra kunder tillsammans med dina kollegor. 

Du behärskar svenska både i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. B- och C-behörighet är ett krav, har du även CE och D-behörighet är det meriterande. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas, då vi ständigt utmanar våra processer. 

Vi kan ge dig
Trivsam arbetsmiljö med duktiga och trevliga kollegor inom reservdelar, verkstad samt försäljning, vilka hjälper dig att växa med uppgiften. Mycket goda möjligheter till vidareutbildning och egen utveckling inom Scania.

Arbetet sker dagtid på schemalagd tid. Tjänsten är på heltid. 

Ytterligare information
Kontakta gärna Jenny Lindén, Servicechef tfn 010-706 63 15, om du har några frågor om tjänsten. 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tomelilla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej