Inaktiv platsannons

Swedsec-licensierad Kundrådgivare i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

Kontoret i Marievik, vid Liljeholmskajen, är ett privat- och företagskontor med enbart bokad rådgivning. Kontoret ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning till ca 32 000 kunder. Teamet sitter i nya fräscha kontorslokaler tillsammans med företagsteamet för Stockholm Syd och jobbar nära för att tillsammans skapa nya affärsmöjligheter och nöjda kunder.

Som kundrådgivare på kontoret i Marievik kommer du jobba i det bokade rådgivningsmötet. Du ansvarar, tillsammans med teamet, för att aktivt bearbeta och genomföra affärer med kontorets gemensamma privat- och företagskunder.

Arbetsområden/ansvar:

  • Läsa av och hantera kundens totala behov utifrån låna, spara, betala och försäkringar
  • Ge finansiell rådgivning till primärt privatkunder men hanterar även företagskunders grundläggande behov inom låna, spara och betala
  • Hantera självständigt företags- och privatärenden och genomför affärsavslut som inkluderar AML/KYC
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du har erfarenhet av att jobba med bolån och rådgivning inom spara- och försäkringsområdet från bank och finans. Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder i varje kundmöte. Du jobbar med helheten utifrån kundens behov och tycker om att träffa nya kunder och hitta nya affärsmöjligheter till banken.

Vi söker dig som tycker om att ge hög kvalitet i kundmötet och som har ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill gärna att du är en ansvarsfull, trygg och orädd person som har sälj- och initiativförmåga med en seriös och förtroendeingivande framtoning. Du tar egna initiativ och har ett starkt driv. En förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor för att ta hand om våra kunder på allra bästa sätt. Du strävar efter teamets framgång lika mycket som din egen.

Formella krav i rollen är Swedsec licens, Swedsec bolånelicens, Försäkringsförmedlingsrätt Liv samt kreditbeviljningsrätt. Du har god system- och datavana och goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Varför jobba med mig och mitt team? – Ulrika Larsson

Jag leder ett fantastiskt team som brinner för affärer och att genomföra framgångsrika kundmöten. Vi är ett gäng som har otroligt roligt tillsammans, vilket jag tycker är viktigt på en arbetsplats. Jag tror på att jobba tillsammans och Team Marievik har en fin laganda, hjälps åt och ställer upp för varandra och för våra kunder.

Mitt uppdrag som chef är att motivera, underlätta och skapa allra bästa förutsättningar för att du och teamet ska lyckas och nå våra mål. Jag är en närvarande chef med stort engagemang och stort hjärta för affären, kunden och banken. Jag är tillgänglig och flexibel och agerar bollplank i teamets affärer och tar snabba beslut vid behov. Jag tar och ger ansvar och har ett tydligt fokus på att få människor att växa.

Som chef är jag prestigelös och värdesätter tydlig och rak kommunikation. Jag vill skapa starka team och bjuder gärna in till dialog. Jag främjar utveckling och ser förändringar som en möjlighet. Tillsammans i teamet firar vi framgångar och lär oss av våra misstag och motgångar. Jag välkomnar nya tankar och idéer och hejar på att prova nya arbetssätt för att därmed kunna nå nya höjder och hitta nya affärsmöjligheter.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)