Inaktiv platsannons

Funktionschef i Östersund

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Managed Services i Östersund dig som vill jobba som Funktionschef med fokus på leverans av it som tjänst. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”Jag upplever att Atea är en organisation med fantastisk kultur och härliga kollegor. Ett företag som lever sina värderingar. Har man drivet och tar personligt ansvar för sin egen utveckling upplever jag att man kan gå hur långt som helst på företaget.” - Kalpana, Funktionschef Operations på Atea

Din roll i laget
Du har en spännande och utmanande roll där din uppgift är att leda, engagera och utveckla medarbetare med tilldelat leveransansvar. Du kommer att ansvara för en driftgruppering som i dagsläget består av 10 IT-specialister på Ateas kontor i Östersund där vi är cirka 40 medarbetare totalt. Som funktionschef kommer du att ha personalansvar där rekrytering, kompetensutveckling och coachning av medarbetare ingår.  

Du kommer att tillhöra ett nationellt mycket erfaret team inom Atea Managed Services där alla har en utpräglad serviceanda och ”vill mer”-attityd. Du kommer ingå i AMS Operations ledningsgrupp.

Tjänsten innebär även leveransansvar för en del av den nationella tjänsteleveransen gällande kvalitet, förbättringsarbete, budget och kapacitetsplanering där du arbetar nära och arbetsleder alla IT-specialister inom det specifika området. Arbetet sker i nära samarbete med övriga lokala funktionschefer. 

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och medarbetare med stor variation av både operativt och strategiskt arbete. 

För att lyckas som Funktionschef på Atea behöver du: 
•    Tidigare ledarerfarenhet 
•    Tidigare erfarenhet av drift och leverans av IT som tjänst 
•    Vara starkt ansvarstagande, noggrann och uppskatta samt verka för struktur
•    God servicekänsla och engagemang för att skapa nöjda kunder och medarbetare som trivs och utvecklas
•    Mångårig erfarenhet av processrelaterat arbetssätt, ex. ITIL
•    Affärsmässighet - se värdet av det vi levererar för kunden
•    Erfarenhet av projektledning är meriterande

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:
Du har ett ansvarstagande, proaktivt och coachande förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna utmaningar. Du är driven i ditt arbete och bygger lag som alltid ser till kundens bästa. Du har en positiv inställning till förändring med hög kommunikativ förmåga och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du stimuleras av ständiga förbättringar med målsättning att optimera nytta för kund med ökad leveranskvalitet och minskade produktionskostnader. Du är bra på att skapa relationer och inger förtroende. Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör och tar personligt ansvar. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | IT | Heltidsjobb (förstajobb)