Inaktiv platsannons

Driftschef Spannmål, Uddevalla i Brålanda

Om tjänsten

Division/företag: Lantbruk
Sista ansökningsdag: 2019-11-24
Plats: Uddevalla

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Nu söker vi en engagerad driftschef till våra spannmålsanläggningar i Brålanda, Grästorp och Uddevalla. Här hanterar vi årligen 100 000 ton spannmål varav 60 000 ton under skördesäsong och är 6 medarbetare. Är du redo för din nästa utmaning inom produktion? Ser du dig själv som en kommunikativ och strukturerar ledare? Då är detta något för dig!

 

Det här kommer du att göra

Som driftschef får du en central och ansvarsfull roll inom vår produktion. Ditt huvudsakliga arbete blir att leda och utveckla både medarbetare och verksamheten. Detta genom att ansvara för den dagliga driften, utveckla metoder, instruktioner samt driva projekt. Andra viktiga arbetsuppgifter är att ansvara för säkerhet, miljö- och arbetsmiljö och att arbeta med ständiga förbättringar. Våra spannmålsanläggningar är livsmedelklassade och vi arbetar med att hantera spannmål på ett kostnadseffektivt och kvalitativt sätt. På längre sikt kommer en helt ny anläggning byggas i Uddevalla vilket kommer bli ett stort och spännande projekt för nästa driftschef att vara involverad i.

Placeringsort är Uddevalla.

 

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Några års erfarenhet och intresse av att leda medarbetare inom producerande verksamhe
  • Kunskaper inom produktionsplanering
  • Erfarenhet av ekonomisk uppföljning
  • Vana av att arbeta i affärssystem och Officepaketet
  • Kunskaper inom systematiskt förbättringsarbete

 

Du är:

  • En kommunikativ och engagerad ledare
  • Resultatinriktad
  • Driven
  • Strukturerad

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

 

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar i en organisation med goda och hållbara värderingar. Du blir en viktig del i vår produktion och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med möjlighet att påverka. På Lantmännen arbetar vi aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Let’s reimagine your career!

Låter det intressant?

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Brålanda
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk, Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej