Inaktiv platsannons

Martin & Servera Logistik söker planerings- och utvecklingschef till Umeå Umeå

Om tjänsten

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Om rollen

Som planerings- och utvecklingschef bidrar du till att effektivisera, utveckla och optimera vår verksamhet och våra processer. Du gillar att analysera och utvärdera flöden och processer på både kort och lång sikt. I rollen kommer du att hantera såväl komplexa som strategiska problem och din roll blir att omvandla dem till konkreta aktiviteter som leder till utveckling i verksamheten.

Du rapporterar till Platschef. Ni har ett nära samarbete där du ges möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av hela produktionen. Funktionen har stor påverkan på helheten och är en viktig stödfunktion till övriga chefer inom logistik. Du arbetar med såväl utveckling av processer som att stötta all operativ produktion i vår logistikfunktion. Du kommer att leda och medverka i tvärfunktionella team med medarbetare från andra funktioner och ha ett nära samarbete med den centrala logistikutvecklingen samt med övriga lagerorter.

Vad kommer du att göra?

  • Leda det lokala utvecklings- och förändringsarbetet inom produktionen för lager och transport
  • Utveckla våra processer och arbetssätt
  • Planera och utvärdera den strategiska och långsiktiga bemanningen för hela logistikverksamheten
  • Kommunicera och implementera nya planer, arbetssätt och aktiviteter till interna avdelningar
  • Ansvara för att ta fram och analysera statistik för produktionen
  • Upprätta, målstyra och följa upp aktiviteter utifrån avdelningens budget
  • Leda, utveckla, coacha och motivera dina medarbetare

Vad söker vi hos dig?

  • Minst 5 års erfarenhet från roll som innefattat personalansvar och arbetsledning inom logistik eller motsvarande
  • Akademisk bakgrund inom logistik, ekonomi eller kompetens/erfarenhet som bedöms likvärdig
  • Utbildning och erfarenhet av att arbeta med Lean och ständiga förbättringar
  • Erfarenhet av bemannings- och prognosarbete
  • Erfarenhet av att leda projekt
  • Grundläggande kunskap inom arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

Du erbjuds

Du kommer att ha en omväxlande roll med stort ansvar och arbeta i en miljö med daglig visuell styrning och ett ständigt förbättringsarbete - hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare. Vi erbjuder även ett av Sveriges bästa individuella ledarutvecklingsprogram som stärker dig, inte bara som ledare, utan också som person. Tjänsten innefattar även förmåner såsom tex ett generöst friskvårdsbidrag och en uppskattad lunchsubvention.

Om oss

Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utrustning, utbildningar och tjänster. Från våra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag 6 000 leveranser till kunder över hela Sverige och norra Finland.

På vår arbetsplats i Umeå arbetar ca 200 kollegor. Vi ser olikheter emellan människor som en styrka och är övertygade om att mångfald berikar. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper. Vi söker därför  människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och glada stunder på jobbet.

Urvalsprocess

För att ta reda på om just du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Tester ger dig möjlighet att få en rättvis bedömning utan förutfattade meningar kopplat till kön eller bakgrund. Om du går vidare till intervju får du självklart möjlighet att se vårt lagerhus och träffa några av oss som jobbar här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast möjligt i förhållande till nuvarande uppsägningstid.

Adress: Godsvägen 12, 901 33, Umeå

Kontakt: Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Erland Andersson, Platschef, 070-589 16 78. För mer om rekryteringsprocessen kontakta Linda Sörman HR, 090-17 16 71.

Facklig företrädare: Beatrice Rehn, Unionen, 090-17 16 68.

Annonsen publicerades: 2019-11-05

Sista ansökningsdag: 24 november 2019

 

 

Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)