Inaktiv platsannons

Vi söker en HR-student till vårt lager i Enköping, deltid Enköping

Om tjänsten

Vi är i utveckling mot att bli en värderingsstyrd organisation där frågor som mångfald, långsiktig lönsamhet och hållbarhet står högst på agendan. Martin & Servera är marknadsledande leverantör till restaurang- och storköksmarknaden. Vi är drygt tretusen medarbetare runtom i landet som brinner för att leverera det våra kunder behöver.

HR-funktionen inom Martin & Servera Logistik jobbar för att HR-frågorna ska bli verklighet i vardagen, där det händer. Vi arbetar tillsammans med våra chefer i processer som kompetensbaserad rekrytering, facklig samverkan, rehabilitering, arbetsmiljö och lönesättning – men vår viktigaste uppgift är att stötta våra chefer att bli ännu bättre ledare. Det handlar om att förstå deras vardag, handleda, coacha och bistå med struktur och administration.

Studerar du till personalvetare eller annan utbildning med inriktning mot HR-frågor? Då kan det här vara möjligheten för dig att parallellt med dina studier utveckla dina förmågor, få meriterande arbetslivserfarenhet och en värdefull inblick i HR-processer i ett större bolag. Hos oss har du även tillgång till ett stort internt nätverk av kollegor inom HR, både generalister och specialister, spridda över hela landet.

Vi söker en person som tillsammans med vår HR-partner i Enköping under en period kan driva den dagliga HR-verksamheten på orten. Tyngdpunkten i rollen kommer att vara HR-administration men du kommer även få möjlighet att driva olika initiativ och projekt som stöttar verksamheten. Det kan handla om att ta fram nya rutiner och mallar eller koordinera insatser för chefsstöd, till exempel utbildningar eller vid rekrytering. Du kommer att arbeta självständigt men i nära samarbete med vår HR-partner i Enköping.

 

För att lyckas tror vi att du

  • har en pågående personalvetarutbildning på högskolenivå eller motsvarande, alternativt har en examen och är intresserad av deltidsarbete
  • är nyfiken och brinner för HR-frågor
  • genomför uppgifter från start till mål på ett strukturerat och effektivt sätt
  • tar initiativ och har lätt för att samarbeta
  • är prestigelös och kan hugga i där det behövs

Vi erbjuder

  • En fot in i HR-yrket med goda möjligheter till utveckling och inblick i välfungerande HR-processer i ett större företag
  • ett stort nätverk av kompetenta HR-kollegor i koncernen
  • en arbetsgivare som driver ett målinriktat arbete för hållbarhet, miljö och sociala frågor
  • generösa förmåner för att du ska må bra, bland annat friskvårdsbidrag och lunchsubvention 

Lika viktig som du och din kompetens är för vår utveckling hoppas vi att Martin & Servera kan utveckla dig!

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i vår personalgrupp. Därför söker vi kvinnor och män i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten! 

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Är du nyfiken på hur rekryteringsprocessen går till kan du läsa mer om den här:

 

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, som minst fram till augusti 2020
Anställningens omfattning: ca 50%, 2-3 dagar i veckan, arbetstid enligt överenskommelse
Arbetsplats: Varggatan 6, Enköping. Vårt hypermoderna och klimatsmarta lager strax intill E18 och riksväg 55 i Enköping. Lagret, som är Enköpings största privata arbetsgivare, är arbetsplats för omkring 250 personer.
Tillträde: Så snart som möjligt, efter överenskommelse så att det passar i kombination med dina studier
Annonsen publicerades: 5 november 2019
Sista ansökningsdag: 24 november 2019
För frågor om tjänsten: Du är välkommen att kontakta Martina Bisset, HR-chef, tel: 08-722 27 01, martina.bisset@martinservera.se eller HR-partner på plats, Johanna Rosén, tel: 0171-166363, johanna.rosen@martinservera.se
Facklig kontakperson Unionen: Mikael Pettersson, tel: 0171-166368

 

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)