Inaktiv platsannons

Vill du säkra ditt sommarjobb redan nu? Norrköping

Om tjänsten

Nu söker vi på Martin & Servera Logistik lagerarbetare till Norrköping. Vi söker extra mycket efter dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Som lagerarbetare tar du ansvar för att det våra kunder beställer plockas ihop från lagerhyllorna och packas. Ungefär som när du är och handlar. Men i stället för att plocka varorna i en kundvagn så plockar du dem i en rullbur och i stället för inköpslista får du till dig vad du ska plocka via ett headset. Det är också mycket tyngre än i mataffären: en säck mjöl, en hink crème fraiche, en kartong hamburgare. Det här kräver noggrannhet och respekt för råvarorna, såväl som förmågan att hålla ett bra och jämnt tempo.

Det är lite kallt i husen (kallast är det i frysen, där vi har 24 grader minus!), ibland trångt och bullrigt. Även om du åker ensam på din truck är du omgiven av kollegor som finns till din hjälp. Vi är stolta över våra lager och över våra jobb. När du blir en av oss så blir du snabbt en i gänget av engagerade, modiga och kompetenta medarbetare.

När du jobbar hos oss får du möjligheten att lära dig ett jobb från grunden. Du får en introduktionsutbildning, en truckutbildning och det stöd som du behöver för att känna dig trygg i din roll. Trivs vi med varandra så finns det goda möjligheter att bli kvar under och efter sommaren.

Vad söker vi hos dig?

Jobba på lager är ett fysiskt arbete där kroppen är igång och därför är det viktigt att du är en person som gillar att hålla dig i form. Det är också bra om du tycker att det är viktigt att lära dig nytt, är en bra kompis och har ett gott humör. För att köra våra truckar behöver du ha fyllt arton år. På Martin & Servera ser vi mångfald och olikheter mellan människor som en styrka. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, ung eller gammal, men vi strävar efter en jämnare könsfördelning på våra lager och letar just nu lite extra efter dig som är kvinna.

Din arbetsplats

Vårt lager vid Ingelsta i Norrköping är ett viktigt leveransnav i Martin & Serveras lagerstruktur. Från Norrköping betjänar vi exempelvis kunder på Östkusten, södra Stockholm och ända till Värmland.

Urvalsprocess

För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Tester ger dig möjligheten att få en rättvis bedömning utan förutfattade meningar kopplat till kön eller bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning innan sommaren med möjlighet till semestervikariat under juni, juli och augusti 2020.

Arbetstider: Arbetet hos oss pågår mellan klockan 06:00-24:00 vilket innebär att arbetstillfällena kan förläggas både dag- och kvällstid. Ibland kan även helgjobb vara aktuellt.

Facklig kontakt: Damien Blanchard, 011-20 29 23.

Lokal HR-kontakt. Natali Törnström, 011-25 93 03.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)