Inaktiv platsannons

O'Learys Bowling & Games Västerås söker Platschef

O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och m... O’Learys Bowling och games Västerås är ett eventcenter där mat, dryck, sport och olika aktiviteter alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en...

Om tjänsten

O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys Bowling och games Västerås är ett eventcenter där mat, dryck, sport och olika aktiviteter alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

O'Learys Bowling and Games Västerås omsätter ca 60 000 000 kr och har ungefär 120 medarbetare. På en yta på 4 000 kvm erbjuder vi mat, dryck, sport, bowling, minigolf, shuffelboard och nattklubb med två dansgolv. 

Arbetsuppgifter 

Huvuddelen av ditt arbete består i att driva försäljning, säkerställa servicenivån, utveckla restaurangens ledningsgrupp och skapa en miljö där gästen och medarbetaren alltid är i centrum.

Som Platschef ansvara du för enhetens dagliga verksamhet, försäljningsresultat och effektivitet – innefattande drifts-, personal-, kvalitets-, och ekonomiansvar.

Platschefen ansvarar för enhetens långsiktiga verksamhetsmål där analys och strategiskt beslutstagande är en del av det löpande arbetet.  Med gott ledarskap skapar Platschefen en bra gruppdynamik mellan avdelningarna och har ett helikopterperspektiv över verksamheten. 

Vi söker dig som 


Du har en omfattande erfarenhet från restaurang/hotell eller dylikt och har arbetat som ledare med medarbetaransvar över större personalgrupper. Du ansvarar för servicekvaliteten till gästerna genom att leda och coacha restaurangens ledningsgrupp. Du leder alla medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.

Som person är du orädd, noggrann, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: 2020-01-01 eller efter överenskommelse

OMFATTNING: 100 %, både drift och kontorsuppgifter

ARBETSTIDER:  Både dag och kvällsarbete, 

PLATS:  O'Learys Bowling and Games Västerås, Stora Torget 2, 722 15 Västerås

VI ERBJUDER DIG: En  spännande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till påverkan och utveckling

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej