Inaktiv platsannons

Driftsättare Verkstadsprovet i Finspång

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten


Driftsättare till verkstadsprovet


Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens

Provningskontoret på Siemens i Finspång ansvarar för all provning av gasturbiner och kringutrustning inför leverans till våra kunder. Vi arbetar med testkörning av gasturbiner, verkstadsprov av kringutrustningen till gasturbinen samt provning av kompletta leveranser. 

Du kommer att ingå i gruppen som utför verkstadsprov samt stringtest. Vi jobbar i nära samarbete med testriggarna och flexar personal för att täcka varandras behov. Vid låg beläggning så kan även driftsättningsjobb utomlands planeras in. 


Utmaningen:
  • Som driftsättningsingenjör medverkar och leder du driftsättningen av gasturbinpackar i vår verkstad och ute hos våra kunder. 
  • I ditt ansvar ingår att hålla uppgjord tidplan för maskinen, driva och hålla samman provningsgruppen och utbilda medarbetare. 
  • Dokumentation av arbetet i form av checklistor och rapporter. 

Vem är du? 
  • Du är ingenjör med inriktning drift, energi, elkraft, maskin eller styr- och reglerteknik och har ett par års erfarenhet av arbetsledning. 
  • Du har praktisk erfarenhet från driftsättning eller underhåll av större maskiner, företrädesvis turbiner.
  • Kunskaper inom styr- och reglerteknik, exempelvis Siemens Simatic styrsystem är meriterande. 
  • För att lyckas i tjänsten är du en strukturerad och driven problemlösare. Du är uthållig och har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete med andra. 
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och på engelska och har erfarenhet av administrativt arbete och datorvana. 

Varför ska du jobba hos oss?

Siemens ång- och gasturbiner ger världen värme och ljus!

Siemens är idag ett av världens största företag inom hälsovård, energi och industri. Tillsammans är vi ca 370 000 nyfikna och kompetenta personer i över 190 länder som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Läs gärna mer på Siemens.se.

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som med sina ca 2 600 medarbetare tillverkar gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme. De egna turbinerna utgör hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. För dig som slutkonsument innebär våra produkter bland annat lagad mat, varma duschar och tända lampor!



Ansökan

Tveka inte – skicka in din ansökan via , id nr 188082 senast 5 december.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Finspång
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej