Inaktiv platsannons

Vikarie till receptionen till Sodexo på Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Om tjänsten

Vi söker en öppen och social person som är ansvarstagande och är van att arbeta i PC miljö.

I receptionen tar vi emot de personer som skall besöka sjukhusets olika avdelningar, vi registrerar personen i regionens datorsystem, vi tar betalt när så skall göras, vi visar vägen till den avdelning som personen skall besöka och svarar på allmänna frågor.
Du behöver ha en hög integritet då du möter människor som ibland är i svåra situationer och därför är även tysnadsplikten en obligatorisk del av arbetet. Det är viktigt att har en empatisk förmåga utan att gå in i diskussion om sjukdomsdetaljer med personerna. Du behöver prata svenska flytande och även ha full läsförståelse i det svenska språket. Har du vana från receptionsarbete så är det meriterande. Du behöver vidare ha en hög stresströskel, då det ofta är mycket att göra med personer i kö som har tider att passa.

Vi är idag fyra personer som arbetar i receptionen, tre kvinnor och en man så vi ser gärna manliga sökanden. Arbetstiden är schemalagd i ett fyraveckorsschema, där det bland annat ingår att låsa upp på morgonen och stänga på kvällen. Arbetstiden varierar från kl 06:45 till 17:30.

Den person vi nu söker är en visstidsanställning där man med kort varsel får hoppa in vid ordinarie personals frånvaro, vilket innebär att du behöver bo i Norrköping för att snabbt kunna ta dig till arbetet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Restaurang | Deltidsjobb