Inaktiv platsannons

Operativ inköpare till BoKlok i Malmö

Om tjänsten

Operativ inköpare till BoKlok i Malmö


BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.


Som Operativ inköpare för samtliga BoKloks svenska arbetsplatser ansvarar du för att säkerställa professionella inköp, samtidigt som du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projekten får den mest optimala inköpssupporten utifrån fastställda behov. Vi ser gärna att du har flerårig kompetens och erfarenhet av inköpsarbete i bagaget.


Dina arbetsuppgifter
• Du arbetar med operativt inköpsarbete i projekten.
• Du stöttar projekten med din kompetens inom inköp .
• Du samordnar och planerar inköp över flera projekt.
• Du fungerar som stöd vid inköpsplanering och kalkylering.
• Du följer upp och handlägger reklamationsärenden för vår eftermarknad.
• Du är ansvarig för leveranstidplanen för både produkter och producenter för samtliga våra kommande svenska projekt.


Placeringsort för tjänsten är Malmö.


Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse och förståelse för affärer såväl som för hela projektinköpsprocessen. Du har erfarenhet av operativt inköpsarbete inom byggbranschen eller annan liknande bransch. Goda kunskaper i Excel är avgörande för att lyckas väl i rollen. God engelska i tal och skrift är också måsten.
Du är självgående med ett starkt personligt driv. Du är strukturerad, noga och bra på att bygga/skapa relationer både internt och externt Du tar ett aktivt ansvar och har en förmåga att få saker att hända.


Vi erbjuder
Vi erbjuder en trivsam och flexibel arbetsplats med bostadsbranschens nöjdaste kunder. Som kollegor får du ett prestigelöst och engagerat team som dagligen arbetar för att hålla hög kvalitet till våra kunder. Vi har alltid nära till skratt, en stark laganda och en gemensam målsättning om att göra vårt allra bästa.


Ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta inköpsledare Jesper Käll på 010-449 37 42.


Vi ser fram emot din ansökan!




Additional Information
Statements

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)