Inaktiv platsannons

BoKlok söker Träindustrimedarbetare till Gullringen

Om tjänsten

Träindustrimedarbetare
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.


Om dig
Som medarbetare i produktionen på BoKlok arbetar du i en föränderlig miljö där du drivs av att förändra och effektivisera flöden och processer. Du har en positiv inställning och en förmåga att lösa problem och dra lärdom av dessa för att kunna förvalta dem till goda erfarenheter. Du bidrar till din egen, dina kollegors och produktionens utveckling. Din personlighet präglas av att vara självgående med högt driv och du får saker att hända.

 
Vi söker dig som…
• Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden.
• Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
• Vill arbeta med ständiga förbättringar i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.


Om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet inom träindustri/produktion eller har viljan och ambitionen att lära dig. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom Boklok men även inom både Skanska och IKEA.


Tjänsterna är tidsbegränsade mellan 6-12 månader med goda chanser till förlängning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Start i januari eller efter överenskommelse.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gullringen
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gullringen | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)