Inaktiv platsannons

Farmaceut till Skoghall

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen Skoghall

Förutom att vi är ett otroligt härligt gäng som drivs av att hjälpa våra kunder till ett liv i bättre hälsa - så ligger vårt apotek ett stenkast från vårdcentralen i Hammarö. Där vi givetvis har ett väletablerat samarbete. Drivs du även av att utvecklas och ta ett steg i din framtida karriär? Då ska du inte snegla på någon annan aktör! Apoteksgruppen och apoteket i Skoghall erbjuder en dynamisk möjlighet där vi med en stor portion ödmjukhet önskar att ta ännu större kliv på apoteksmarknaden, något som just du kan vara med och bidra till. Kom och gör skillnad tillsammans med oss!

Vi har öppet kl 08.30 - 18.00 på vardagar, stängt på helger.

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team på tre farmaceuter och en apotekstekniker som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skoghall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skoghall | Deltidsjobb