Inaktiv platsannons

Nu söker vi Lösningsarkitekter, Testledare, Utvecklare och Förvaltningsledare! i Solna Solna

Om tjänsten

Vill du växa tillsammans MedMera Bank och bidra till vår framgång?

Vi expanderar vår IT-avdelning med ett tiotal personer och söker dig som vill du vara med och forma vårt bankerbjudande inom affärsområdena spara och låna (Coop Privatlån och Coop Spara). Hos oss ges du stora möjligheter att vara med att påverka i en liten bank med korta beslutsvägar. Banken befinner sig i moderniserings-, digitaliserings- och utvecklingsfas. Vi söker dig som kan leva upp till kundernas högre krav på kommunikation i digitala kanaler. Vad som är extra spännande med att arbeta i vår verksamhet är att kunden inte är vem som helst. Kunden är oftast någon av Coops 3,5 miljoner medlemmar som dessutom är vår ägare. Vi är ett helägt dotterbolag till KF och ett systerbolag till Coop.

Vi söker Lösningsarkitekter, Testledare, Utvecklare och Förvaltningsledare

Rollen som Lösningsarkitekt innebär att du kommer att arbeta med att ta fram och presentera nya lösningar för både nya och existerande system. En stor del av rollen innebär löpande dialog och samverkan med flertalet interna intressenter och externa leverantörer.

Rollen som Testledare innebär fullt ansvar för test och testledning av nya system, funktioner och uppgraderingar. Du arbetar nära både utvecklare och användare från verksamheten.

Rollen som Systemutvecklare innebär att du jobbar som utvecklare/programmerare i Java-utvecklingsteamet. I din roll arbetar du enligt en agilprocess på ett Scrum-baserat arbetssätt.

Rollen som Förvaltningsledare innebär att du är bryggan mellan produktansvarig och våra interna/externa systemleverantörer där du bidrar och stödjer verksamhetsutveckling. I din roll arbetar du med strategiska, taktiska och operativa frågor inom ditt ansvarsområde. Du ansvarar även för att bidra med tekniska och arkitekturmässiga lösningar till verksamheten.

Vi delar ett modernt kontor med Coop Sverige i Solna Business Park med närhet till mycket bra kommunikationer. Vi ser gärna att du tillträder så snart som möjligt.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb