Inaktiv platsannons

Kallskänka till försvarshögskolan, Stockholm, Fazer Food Services

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kallskänka!
Skapa mat som kan förändra världen
Vi söker en kallskänka till försvarshögskolan i Stockholm. Som kallskänka kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kallskänkskök så som lättare matlagning och salladsberedning, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Försvarshögskolan har inget eget kök utan allt tillagas i köket på Lidingövägen 28, MR Kavalleristen.
Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.
Vad bidrar du med till teamet?
Du har tidigare erfarenhet av arbete som kallskänka inom restaurangkök. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalite, bakning och utveckling. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kallskänka hos oss ser du positivt på förändring och gillar att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område
Om Fazer Food Services MR restaurang för försvarshögskolan i Stockholm
Fazer bedriver MR restaurang i Stockholm där vi levererar lunch till försvarshögskolan i Stockholm. Catering förekommer frekvent för både det lilla och stora evenemanget och kan bestå av allt från kaffe med tillbehör till den lite finare trerätters lunchen/middagen. Vi erbjuder alltid våra gäster ett hälsosamt alternativ till den mer traditionella maten och behöver nu förstärka vårt kök med en kallskänka som brinner för att servera den perfekta lunchen tillsammans med det övriga i teamet som består av tio medarbetare.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Anna Franzen, via mail: . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2019-11-30.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb