Inaktiv platsannons

Vikariat Kallskänka till ICA HK, Stockholm, Fazer Food Services

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kallskänka! 
Hitta din passion för mat
En av våra kallskänkor ska bli mamma så därför söker vi på ICA Arenastaden hennes ersättare under hennes föräldraledighet. Du är en erfaren kallskänka som har många idéer, älskar att producera, är strukturerad och noggrann. Du är en glad, positiv och flexibel person som har en vilja att förbättra och förändra. Du älskar att möta gästen och gör alltid ditt yttersta för att göra gästen nöjd. ICA Arenastaden står för kvalitet, hög servicenivå och har fokus på hälsa och välbefinnande.
Som kallskänka hos oss producerar du produkter till vårt café, till vår konferensavdelning, sallad till vår lunchbuffé samt middagsbufféer. Att du har ett utpräglat intresse av matlagning och råvarusammansättning ser vi som en självklarhet. Vi söker dig som brinner för kvalitet i allt; bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. Du ska vara genuint matintresserad, ta ansvar för beställningar och vara noggrann. Du behöver vara lyhörd inför gästernas önskemål och tycka att det är roligt att prova nya saker.

Tjänsten är ett vikariat på ett år på 100%, med arbetstider i huvudsak måndag till fredag men kvällsarbete kan förekomma. Tjänsten startar direkt när vi hittat den personen vi söker men senast i början av januari.
Varför ska du välja Fazer?   
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.
Vad bidrar du med till teamet? 
Som person är strukturerad, stresstålig och noggrann. Du är en glad, positiv och flexibel person som har en vilja att förbättra och förändra. Du älskar att möta gästen och gör alltid ditt yttersta för att göra gästen nöjd. ICA Arenastaden står för kvalitet, hög servicenivå och har fokus på hälsa och välbefinnande. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

För att vara lämplig i rollen som kallskänka hos oss är det ett krav att du talar/skriver flytande svenska och har en 3-årig yrkesutbildning eller liknande dokumenterad kunskap. Det är också meriterande om du kan prata engelska då du kommer att vistas i en internationell miljö.
Om Fazer Food Services och restaurang ICA HK
Vi serverar ca 1000 lunch per dag samt sköter café, catering, konferens och vendingverksamhet i huset.
Redo för ett välsmakande jobb?
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Sara Mjörnell på mail . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-12-10. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb