Inaktiv platsannons

Diskare till restaurang Silverskon, Fazer Food Services, Stockholm

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som diskare!
Ett jobb som sprider glädje
Restaurang Silverskon söker en diskare som tillsammans med oss vill arbeta för att utveckla och driva vår verksamhet framåt. Vi söker en driven, motiverad och serviceinriktad person med passion för mat och service. Som diskare på silverskon kommer du främst jobba i disken, men kommer även vara delaktig i restaurangens övriga arbetsuppgifter. Vi förväntar oss en hög service nivå. Tjänsten är på 75% och arbetet är förlagt på måndag till fredag. Viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Vad bidrar du med till teamet?
Du har erfarenhet från disk sen tidigare och kan planera ditt eget arbete. Du är driven, initiativtagande och flexibel med god samarbetsförmåga och har en uttalad känsla för service. Erfarenhet av lättare köksarbete är ett krav. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.
Varför ska du välja Fazer? 
Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor och gäster som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som restaurangbiträde på Druvan ger dig möjligheten till ett kreativt arbete med möjlighet att påverka, skapa och driva utveckling. Trivsel en viktig faktor och vi försöker aktivt skapa förutsättningarna för en positiv, daglig gemenskap, vi erbjuder även ett friskvårdsbidrag.
Om Fazer Food Services Restaurang Silverskon
Restaurang Silverskon har ett välplanerat fint kök med en trevlig matsal och fräscha lokaler i Silverdal/Sollentuna. I dag serverar vi ca 200 lunch men målet är att öka upp till 250. Vi erbjuder också representationsluncher och konferensverksamhet där vi levererar vagnar med kalla luncher, fikabröd och tårtor. Ett par gånger om året serverar vi finare middagar och bufféer på kvällstid
Redo för ett välsmakande jobb? 
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Anette Book . Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdagen. Ansök gärna innan den 2019-11-30. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb