Inaktiv platsannons

Lantmännen Cerealia söker en driven Product Developer till vårt innovations-team i Stockholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2019-11-20
Plats: Stockholm

Vill du vara med och leda utvecklingen av produkter på Lantmännen Cerealia? Är du en matintresserad produktutvecklare med erfarenhet inom projektledning med hjärtat i produktutveckling med en stark kommersiell sida?

Då kan vi erbjuda ett spännande jobb med utveckling av produkter från jord till bord. Arbetet innebär ett omväxlande arbete inom flera av våra kategorier med både nylanseringar och förbättring av vårt befintliga sortiment. Denna roll ingår i Innovation- och produktutvecklingsteamet som ansvarar för både för produkt- och förpackningsutveckling samt konsumentinsikter och konceptutveckling. Tjänsten arbetar i nära samarbete med Marketing och rapporterar till Head of Innovation & Product Development på Lantmännen Cerealia.

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar med utveckling av nya produkter, projektledning samt förbättring av befintligt sortiment.

  • Driva nyutvecklingsprojekt
  • Driva förbättring av befintligt sortiment och säkra att vi lever upp till våra krav på smak & kvalitet
  • Utveckling från uppstart och definition av projekt till receptutveckling, sensoriktester, provkörningar, förpackningsutveckling och lansering
  • Arbeta i och leda projektteam tvärs funktioner för att möta konsument-, produktions- och distributionskrav.
  • Generera recept och förslag på smaker och produkter som går i linje med våra kategoristrategier och vår innovationsplan
  • Följa vår innovationsprocess för att säkra effektivitet och vara med och aktivt bidra till att förbättra processer
  • Rollen innefattar både produktutveckling och för vissa projekt projektledning
  • Bidra med inspiration och idéer på smaker i utvecklingen av produkter

 

Dina främsta kontaktpunkter i företaget är förutom övriga marknads- och innovationsorganisationen, avdelningarna för Sälj, Inköp, Kvalitet, Produktion och Lantmännen R&D.

 

Kvalifikationer

  • Vi ser att Du har en högskoleutbildning inom teknik, livsmedelskemi, inköp eller likvärdigt. Du har en god affärsförståelse och är intresserad av och har erfarenhet av att bevaka omvärlden och omsätta konsumenters behov till produktlösningar. Projektledningserfarenhet är viktigt i rollen. 
  • Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete inom produktutveckling, gärna inom någon av våra kategorier. Du är kreativ med ett brinnande intresse för mat och mat-trender. Ditt intresse för mat syns i de produktutvecklingsprojekt du arbetar med där du bidrar med inspiration och smakutveckling. Du är lösningsorienterad, kommunikativ, samtidigt som du har ett holistiskt synsätt och ett starkt driv. Du är en team player och trivs i koordinerande och projektledande roller.
  • Erfarenhet av att arbeta nordiskt är meriterande. Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet av liknande projektledande roll inom FMCG med bevisad framgång i produktlanseringar. 
  • Du gillar att resa och pratar engelska och gärna finska.

 

Tjänsten är placerad i Stockholm, men en viss mån av resor i tjänsten krävs.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Lantbruk | Deltidsjobb