Inaktiv platsannons

Verkstadsarbetare i Sköndal

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Verkstadsarbetare

Sökes till Sköndal

Vår maskin- och verkstadsavdelning i Sköndal söker nu en verkstadsarbetare.

Om tjänsten

Tjänsten som verkstadsarbetare är viktig för att produktionen ska flyta på med så få stopp som möjligt. I vår moderna verkstad i Sköndal kommer dina arbetsuppgifter som verkstadsarbetare att bestå av reparationer och förebyggande underhåll av maskiner, lastbilar och dess utrustning. Förekommande typer av reparationer kan exempelvis vara hydralrep, felsökning el, svetsarbeten etc.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är mån-fre 6:30-15:30. Beredskap ingår i tjänsten.

Vem är du?

Du ska ha avslutad fordonsteknisk linje eller motsvarande samt ha minst 2 års erfarenhet inom yrket. Vi vill att du har ett genuint intresse av motorfordon och dess teknik. För att klara av tjänsten är B-körkort och grundläggande datavana ett krav. C-körkort är meriterande. Förutom grundläggande krav kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi söker dig som är noggrann, självgående och flexibel. Du klarar av att arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt dagliga arbete med reparationer och serviceutföranden är det viktigt att du har ett ekonomiskt tänk utifrån företagets perspektiv.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-12

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sköndal
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sköndal | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)