Inaktiv platsannons

Examensarbete: Smartare reservdelshantering i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Smartare reservdelshantering

Är du i slutet av din utbildning och nyfiken på hur det är att arbeta i en central underhållsorganisation? Nu erbjuder vi på SCA Underhåll ett spännande examensarbete som inriktar sig mot reservdelshantering. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Under detta examensarbete kommer du att få vara en del av SCA Underhåll som ansvarar för underhållsarbeten vid SCAs tre industrier: Ortvikens pappersbruk, Östrands massafabrik och Tunadals sågverk. Inom SCA Underhåll ligger vi alltid i framkant när det gäller utvecklings-och förbättringsarbeten vilket kommer ge dig goda förutsättningar för ett roligt och inspirerande examensarbete.

I detta examensarbete vill vi att du undersöker vilket värde en gemensam reservdelshantering skulle innebära samt hur den skulle kunna se ut. Den gemensamma hanteringen ska kunna användas gentemot våra tre industrier; Ortvikens pappersbruk, Östrands massafabrik och Tunadals sågverk. Resultatet av examensarbetet kan tänkas vara en väl underbyggd processbeskrivning och implementationsplan.

Beskriv i din ansökan vad du ser för möjligheter med ett gemensamt reservdelsförråd alternativt hur du skulle gå tillväga för att finna möjligheter för en bättre reservdelshantering.

Examensarbetet är tilltänkt för 1-2 personer på 15 eller 30 hp förslagsvis under vårterminen 2020.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar inom maskin, underhållsteknik, industriell ekonomi eller motsvarande. Som person vill vi att du är nyfiken samt intresserad av att lära och tänka nytt.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Under den här tiden ges du möjlighet till såväl teknisk som personlig utveckling.
På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)