Inaktiv platsannons

Exjobb: Supplier Quality Academy i Karlskoga

Din... Exjobb för att skapa Supplier Quality Academy, ett utbildningspaket inom leverantörskvalitet för medarbetare och leverantörer. Utbildningspaketet skall innehålla Saabs kvalitets-, miljö- och CSR-krav, kvalitetsverktyg (FMEA,

Om tjänsten

Din roll

Exjobb för att skapa Supplier Quality Academy, ett utbildningspaket inom leverantörskvalitet för medarbetare och leverantörer. Utbildningspaketet skall innehålla Saabs kvalitets-, miljö- och CSR-krav, kvalitetsverktyg (FMEA, Styrplan, Kapabilitetsberäkning, Mätystemanalys mm) miljödeklarationer, Nato- och industristandarder samt goda exempel på hur kraven uppfylls. I Exjobbet ingår att identifiera innehåll och avgräsningar, ta fram utbildningsmaterial, definera formerna för praktiskt genomförande av utbildning samt genomföra första utbildnings-omgången. 

Din profil

Du som söker studerar till civil- eller högskoleingenjör och har grundläggande kunskap och ett stort intresse för kvalitetsområdet. Du är strukturerad och pedagogisk, du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska så att även det komplexa blir lätt att förstå.
Exjobbet är lämpligt för 1-2 studenter

Vad du blir en del av

Inköpskvalitet är en avdelning inom inköpsorganisationen på Saab Dynamics. Avdelningen har sina kontor i Linköping och Karlskoga. Vi är för närvarande 18 medarbetare men behöver bli fler då verksamheten växer. Arbetet sker tillsammans med inköpare i varugrupperna: Mekanik, Icke-metalliska komponenter, Framdrivning & verkan, System samt Elektronik.

Urval sker löpande så tveka inte att söka redan idag!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskoga
Typ av kontrakt
Examensarbete
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej