Inaktiv platsannons

Projektingenjör till Skanska Direkt - Umeå

Om tjänsten

Projektingenjör till Skanska Direkt - Umeå


Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi jobbar med större ombyggnadsprojekt och hyresgästanpassningar samt mindre nyproduktion.
Vi strävar efter långtgående samarbeten med våra kunder, där lyhördhet och förståelse för kundernas behov är otroligt viktigt för oss.

En bred roll där du är med i byggprojektets alla faser


Du har ett nära samarbete med projektchef och produktionschefer, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, lönsamhet samt god kvalitet. Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår personal ute i produktionen. Du arbetar strukturerat mot stabil projektekonomi och verksamhetens ekonomiska mål.

Dina arbetsuppgifter innebär:

• Ekonomistyrning
• Fakturahantering
• Kalkylarbete och förändringshantering
• Upprättande av projektspecifika avtal
• Kontraktsadministration
• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete


Är du lika intresserad av ekonomi som av byggteknik och ledarskap?

Här får du möjlighet att utvecklas inom allt detta i ett väletablerat och värderingsstyrt byggföretag som månar om såväl våra kunder som dig som medarbetare.

Vi ser gärna att Du har relevant utbildning inom byggteknik -eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person drivs du av att leverera bra resultat och att få kunden nöjd, vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen tror vi att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt strukturerad.

Viktigt är att du har ett gott hjärta, vill dela med dig av dina kunskaper till andra så att alla i teamet blir ännu vassare, och att du har förmågan att kommunicera komplexa frågor internt och ut mot kunderna. Du är engagerad och lösningsorienterad.

Vi ser fram emot din ansökan senast 1 december!

Beskriv dina styrkor för oss, tillsammans med dina utvecklingsområden och vad du vill åstadkomma i ditt arbete.

Körkort är ett krav.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)