Inaktiv platsannons

Resursplanerare i Västerås

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Resursplanerare. Vi vill ha din ansökan senast den 28 november.

Vill du arbeta som Resursplanerare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu resursplanerare till vårt Förarprovskontor i Västerås.

Som resursplanerare arbetar du med en effektiv och långsiktigt hållbar resursplanering. Ditt mål är att både skapa optimal nytta för Trafikverkets kunder och bästa möjliga förutsättningar för kollegorna.

Du ansvarar för schemaläggningen för ca 22 medarbetare när det gäller körprov och kunskapsprov med hjälp av Trafikverkets egna resursplaneringssystem. I dialog med enhetschefen gör du de ändringar i resursplaneringen som kan uppkomma på både lång och kort sikt.

Efterfrågan på kontorets tjänster varierar beroende på årstid. Arbetet i den dagliga verksamheten som exempelvis körprov, kunskapsprov/yrkesprov och receptionsarbete dimensioneras hela tiden efter det aktuella behovet. I den här rollen är du en del av ett team som tillsammans ansvarar för planering av kontorets verksamhet. Du arbetar nära en annan resursplanerare samt enhetschefen. Samarbete med andra resursplanerare på andra orter kan även förekomma. Det är du i samarbete med din resursbemanningskollega som bevakar aktuellt bemanningsläge och har bra förutsättningar att identifiera förbättringsåtgärder för verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • har erfarenhet av arbete med bemanningsplanering eller resursplanering
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har goda kunskaper i engelska
  • har körkort för personbil

Du som person har förmåga att självständigt arbeta med flera uppgifter parallellt och samtidigt kunna prioritera det viktigaste. För att kontoret skall fungera på bästa sätt är det viktigt att snabbt kunna ställa om och planera för nya förutsättningar. Vi vill gärna arbeta med dig som drivs av utveckling och ständiga förbättringar. Då vi jobbar med kundservice är det självklart viktigt för oss att du är serviceinriktad och kan effektivt kommunicera och samarbeta med andra.

Övrig information

Visstidsanställning med start så snart som möjligt enligt överenskommelse, till och med den 31 augusti 2020

Intervjuer är planerade att ske i Västerås under vecka 50

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-11-28

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej