Inaktiv platsannons

Vi söker studenter som vill jobba extra i Helsingborg

Om tjänsten

Om jobbet

Vi söker dig som vill jobba extra under terminen. Du jobbar vardagar ca 10 timmar/vecka. Under sommaren finns möjlighet till sommarjobb och vi vill att du jobbar under jul/nyår.

Då kundnöjdhet är vårt största fokus blir ditt uppdrag som rådgivare hos oss att skapa mervärde för både nya och befintliga kunder. Du kommer att hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster samt guida kunder i våra digitala kanaler. Det är viktigt att du i varje samtal skapar ett förtroende som leder till långsiktiga relationer och till att kunden har en sund och hållbar ekonomi över tid.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du brinner för kundservice och har god social kompentens. Du är driven, effektiv och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är stresstålig och klarar av att arbeta självständigt.

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där du ingår i ett team där alla hjälps åt. Vi arbetar för att göra kundmöten i världsklass där vi strävar mot gemensamma mål och där varje individuell prestation är viktig för att vi ska nå framgång i teamet. Vi förväntar oss att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)