Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Varuutlämningen 30 tim/v i Helsingborg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?


Butiksmedarbetare Varuutlämningen 30 tim/v 

Dina Arbetsuppgifter

Som medarbetare till vår varuutlämning sitter du centralt i varuhuset för att hjälpa våra kunder att hämta ut sina förbeställda varor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av utlämning av varor och lastning av gods till kunder och sköta den interna varuförsörjningen och logistiken. Du ansvarar även för returhantering och återtransport till leverantörer samt inmatning av följesedlar. 

 

Din Profil

Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom logistik samt ha erfarenhet av kundmöten. Vidare ska du vara noggrann, strukturerad samt god datorvana. Som person har du stor initiativförmåga och tycker om att nå framgång tillsammans med dina kollegor. B-körkort är ett krav. Truckkort är meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Deltid 30 timmar/vecka. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: 2/1-2020 eller enligt överenskommelse.

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb