Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare i Falkenberg

Om tjänsten

Netto Marknad Sverige AB numera Coop Vardagshandel AB är en del av CBS (Coop Butiker och Stormarknader AB) och har idag mer än 160 butiker i Sverige. Vi söker nu dig som vill ge våra kunder och butiker den bästa tänkbara servicen. Följ med på resan när gult blir grönt!



Arbetsuppgifter

Som kundstjänstmedarbetare hos oss på Coop Vardagshandel AB kommer du bli en del av ett härligt gäng där du tillsammans med dina kollegor hjälper till med att ge kunnig och professionell service mot företagets kunder och butiker.

 

 

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:

  • Att bemöta kunder via telefon, mail och chatt.
  • Receptionsarbete.
  • Koppla kunder till rätt kontaktperson.
  • Administrationsarbete.
  • Posthantering.
  • Support till butiker.

 

Dina främsta arbetsverktyg kommer att vara dator och telefon, med vilka du ska bidra till en positiv helhetsbild av Coop Vardagshandel AB och våra produkter.

 

Uppdraget är tidsbegränsat från januari till och med april 2020 med en omfattning på 75%. Arbetstidsförläggning är vardagar 07.00-16.00. 

 

 

Personliga egenskaper

Du är en positiv, social och serviceinriktad person som gillar att knyta nya kontakter och ge service i toppklass. Du har lätt för att prioritera och strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du trivs i samarbetet med andra, är flexibel och finner dig snabbt i nya situationer. Du har god datorvana och uppskattar variation i arbetet.  

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta i högt tempo. Du har även god kommunikativ och social förmåga samt klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

 

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag!

 

 

Din ansökan

Vi vill uppmuntra dig till att skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi gör urval löpande.

Du ansöker via vår hemsida på adressen https://netto.se/karriaer/lediga-tjaenster/ 

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

 

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare då vi redan har valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falkenberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falkenberg | Detaljhandel | Deltidsjobb