Inaktiv platsannons

Hantverkare i Falun

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Hantverkare

Sökes till Falun

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen som specialiserat oss på om- och tillbyggnader samt på underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå. Läs gärna mer om Peab Byggservice på

 

Vår verksamhet inom försäkringsskador växer och vi behöver nu förstärka med ytterligare snickare. 

 

Försäkringsskador hos Peab Byggservice
Att arbeta med försäkringsskador kräver ett särskilt gott bemötande hos våra kunders kunder. Vi representerar inte bara vårt eget varumärke utan är också en del av försäkringstagarens totala kundupplevelse. Vårt bemötande och vår yrkeskompetens borgar för en snabb och så smärtfri renovering som möjligt.

 

Tjänsten
Du kommer att ingå i vår byggservicegrupp i Falun och ha fokus på försäkringsskador. Det är ett varierande arbete som sker både hemma hos privatkunder och företag. I tjänsten ingår även ansvar för kontakter och samordning med underentreprenörer. 

 

Vem är du?
Vi ser att du har erfarenhet från arbete med försäkringsskador och Meps. Du är positiv och har ett gott samarbete med såväl kund, kollegor, chef och samarbetspartners. Att ta ansvar för ditt arbete är självklart för dig och du har ordning och reda samt ett strukturerat arbetssätt.
Ett krav för att söka tjänsten är att du har yrkesbevis som träarbetare och B-körkort.

 

Övrigt
Tjänsten utgår ifrån Falun men du kommer att arbeta i hela närområdet.
Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar i ett gäng som
stöttar och hjälper varandra.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-12-20

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falun | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)