Inaktiv platsannons

Category Customer Manager Vill du jobba på Pågen?Arbetsmiljön i fokus i Malmö

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Category Customer Manager

Pågen skall vara den naturliga partnern för att driva kategoritillväxt tillsammans med våra kunder och vi söker nu en Category Customer Manager till vårt dedikerade team i Malmö. Detta är en ny roll och där det primära uppdraget är att, med relevant Marknadsdata, POS- data och insikter, skapa gemensamma planer med våra kunder centralt för att tillsammans driva kategoritillväxt. Vidare supporterar CCM framtagandet av intern Kategoristrategi och Spacestrategi samt ansvarar för implementeringen av densamma internt såväl som externt. I den här rollen rapporterar du till vår Category Manager, som du kommer att samarbeta med såväl som med Category Insights Manager och Space Managers för att ”översätta” Pågen Big Data till insikter och insikter till aktiveringsrekommendationer.

Vi är måna om att hålla hög kvalitet i det arbete vi levererar. Våra grundläggande värderingar är Engagemang, Mod, Ansvar och Gemenskap och i den här rollen förväntas ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och för att fatta de löpande besluten under arbetsdagen.

 Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Hitta potential utifrån POS och marknadsdata för att driva kategoritillväxt.
  • Ansvara för kundsamarbeten ur ett kategoriperspektiv genom att säkra att vi har löpande samarbeten med samtliga våra kunder.
  • Skapa, underhålla och implementera Pågen Kategoristrategi.
  • Proaktivt ta fram analyser för att analysera konsumenter, shopper, marknad och industri ur ett Kategori & Space perspektiv.
  • Ge stöd till Category Manager i utvecklingen av årliga kategoriplaner genom att tillhandahålla nödvändig marknadsdata i processen.
  • Samarbeta med produktchefer och marknadschefer för att stödja analys som möjliggör databaserade beslut i NPD processen.

För att lyckas i rollen behöver du vara driven, kommunikativ, ha en utpräglad förmåga att analysera data och tycka om och vara bra på att samarbeta med andra. Vidare behöver du vara strukturerad, noggrann, ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och en god förmåga att projektleda andra och prioritera din egen tid. Som person är du positiv och engagerad och har förmågan  att entusiasmera och engagera andra.  

Vi söker dig som har eftergymnasial relevant utbildning inom försäljning, marknadsföring, ekonomi eller statistik samt 3-5 års arbetslivserfarenhet, önskvärt inom dagligvaruhandeln, retail eller leverantör.
Exceptionellt goda kunskaper i Excel & Power Bi är avgörande.

För frågor om tjänsten, kontakta Category Manager Mathias Glimmerfelt på tel 0706-522192.

Vi ser fram emot din ansökan som vi vill ha senast den 13 december.

Vill du jobba på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

  • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
  • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
  • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
  • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
  • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej