Inaktiv platsannons

INTERN ANNONS- Regionchef till Dagligvaruhandeln i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Vi letar efter en ny kollega till vår fältförsäljning för rollen som regionchef mot dagligvaruhandeln med ansvar för stor-Stockholm och fem direktrapporterande säljare.

Som Regionchef för Dagligvaruhandeln är du en betydande del av vår påbörjade resa mot världsklass både ur ett strategiskt och taktiskt perspektiv. Ditt ansvar blir att tillsammans med övriga Regionchefer och den Nationella Försäljningschefen inspirera och motivera vår säljkår, driva vårt långsiktiga försäljningsarbete och skapa givande relationer med grupperingar och enskilda butiker.

Måttstocken för allt vi gör utgår alltid från vår stolthet och äkthet kring hur vi uppträder, hur vi löser utmaningar, hur vi producerar och levererar. Det som driver oss framåt är möjligheten till nyskapande och möjligheten till handlingskraft.

Du rapporterar till vår Nationella Försäljningschef (NFC) och utgår från vårt huvudkontor i Vårby. Dina säljare utgår från stor-Stockholm med dess omnejd och då vi vill ha en stark närvaro på fältet kommer det att bli en hel del resor i regionen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

 • Inspirerar och motivera regionens säljare
 • Att upprätta, målsätta, budgetera & följa upp det som görs i regionen
 • Proaktivt arbete med löpande justeringar i planen för att anpassa affären till rådande omständigheter.
 • Operativt säljansvarig för utvalda grupperingar inom regionen, enligt ök med NFC.
 • Ansvarar för att bedöma regionens kapacitetsutnyttjande inför kommande verksamhetsår och löpande drift
 • Kravställare genom NFC vad gäller säljstöd, både analogt och digitalt
 • Ansvarar för att, tillsammans med NFC, säkerställa att säljkåren totalt sett har ett konsekvent uppträdande, oavsett regiontillhörighet.
 • Ansvarar för löpande avrapportering till LG via NFC och i relevanta system, och vid behov vidare till externa samarbetspartners
 • Att planera och genomföra konferenser med tydliga teman och målsättningar

Kvalifikationer

 • Vi vill att du genomgått gymnasieutbildning gärna med inriktning mot ekonomi, vi skulle även uppskatta om du har eftergymnasiala studier med fokus på försäljning eller ledarskap.
 • Vi tror att du tidigare jobbat som Distriktschef eller Regionchef med gedigen erfarenhet inom DVH.

Personliga egenskaper som vi värdesätter i denna roll:

Vi tror att du ser vilka insatser som behövs för att driva/förbättra/förenkla allt från enskilda arbetsmoment till större projekt. Blir inspirerad av andras framgång likväl som när du ställs inför nya problem och utmaningar.

Du inger förtroende och lyckas skapa tillhörighet i en grupp. Har en stor anpassningsförmåga till situationen internt och extern som skapar kontaktytor och banar väg för våra säljare.

Du tar ditt ansvar oavsett om det gäller ur ett företagsperspektiv eller rent personligt. Visar tydligt för din omgivning hur en god medarbetare beter sig och lever utifrån företagets givna policys och beslut.

Du låter ditt driv smitta av sig och visar tydligt att engagemang driver oss framåt samtidigt som det skapar bättre förutsättningar för individen.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer sker löpande.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 1 december 2019
Tillträdesdag: enligt överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid 

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis