Inaktiv platsannons

Snö- & serviceälskande Servis/Allt-i-allo omgående till Vemdalen, boende ingår!

Om tjänsten

Snö, sol och krisigt väder ute. Varmt, mysigt och härlig gemenskap inne. Missa inte chansen att jobba som Servis/Allt-i-allo på denna härliga pärla till restaurang i Vemdalen :)

TJÄNST/START/LÖN/BOENDE
Servis/Allt-i-allo för säsongsarbete. Start omgående och fram till 1 maj. Du blir direktanställd av vår uppdragsgivare, bra boende ingår, lön över kollektivavtal och bil finns att tillgå.

ARBETSUPPGIFTER/PROFIL
- Du utstrålning trygghet och glädje
- Du hugger tag där det behövs och trivs med att vara en allt-i-allo 
- Erfarenhet av yrket har du sen tidigare 
- Servicenärvaro toppar du med sociala skills och personligt driv 
- Att jobba effektivt med kvalité är dina ledord
- Du observerar vad som behöver göras och gör det, även när tempot speedas upp
- Kassahantering
- Svenska är ett krav 

ANLÄGGNING
I vackra Vemdalen hittar du denna restaurang med perfekt läge för ett gott stopp att fylla på med ny energi efter många timmar i backen. Med bra service, mysig inredning, gedigen erfarenhet, vällagad mat och god stämning är det här stället en plats att längta tillbaka till. 

ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb