Inaktiv platsannons

Produktionstekniker Ved/Fiber i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Driven Produktionstekniker Ved/Fiber

Vill du jobba brett med tekniska frågor och verksamhetsutveckling? Som Produktionstekniker på Ved/Fiber blir du en viktig kugge i verksamheten, du samarbetar med drivna kollegor gällande produktionstekniska frågor. Låter det intressant? I så fall kanske den här tjänsten är något för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I rollen som Produktionstekniker driver du tillsammans med övriga produktionsledningen arbetet med att säkra driften och att utveckla avdelningen, alltid med säkerhet i fokus. Du kommer att leda den dagliga styrningen på avdelningen och ha ett tätt samarbete med operatörerna på renseriet och underhållspersonalen på fabriken.

Tjänsten innebär att du utarbetar metoder och rutiner i syfte att förbättra kvalitet, miljö och ekonomi samt för att höja personsäkerheten och drifttillgängligheten. I praktiken innebär detta bland annat uppföljning och analys av nyckeltal, underhållsplanering, systematiskt arbetsmiljöarbete och dokumentering.

På avdelningen Ved/Fiber bearbetas rundvirket från vedgården i renseriet och sedan vidare till kokeri och massatvätten. Din huvudavdelning kommer att vara renseriet. I renseriet avbarkas stockar i en barktrumma, veden tvättas och huggs sedan till flis i en flishugg. Den färdiga flisen sållas och levereras till kokeriet. Barken behandlas och levereras till fastbränslepannan för förbränning. I denna roll ansvarar du för att veckoplanera för inkommande virkestransporter och logistiken kring detta.

Som produktionstekniker kommer du arbeta med stora kontaktytor både på avdelningen Ved/Fiber men även andra enheter på fabriken. Tillsammans med kollegorna kommer du arbeta med verksamhetsplaner och utveckling av avdelningen. Arbetet bedrivs delvis i projektform och det kan även förekomma att du leder mindre utvecklingsprojekt. Du kommer ansvara för viss service av utrustning samt medverka och planera i stor utsträckning underhållsåtgärder/underhållsstopp.

Beredskap förekommer i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har Teknisk eller Naturvetenskaplig utbildning från gymnasiet eller motsvarande. Du har ett stort intresse för teknik och gillar att lösa problem. Vi ser gärna att du har kunskap inom mekanik och/ eller styrsytem då avdelningen innehåller båda delarna.

Vi söker dig som är säkerhetsmedveten, driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du lägger tid på att följa upp ditt arbete samt gillar att vara den som initierar och driver på förändringsarbeten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från process- eller tillverkningsindustrin.

Då arbetet kräver många kontaktytor så söker vi dig som är social och har en god samarbetsförmåga. Du har god datavana och behärskar Office paketet.

För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerade kollegor.

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

04-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis