Inaktiv platsannons

Butikssäljare 50% i Örebro

Brinner du för service och sälj? Då kanske Trademax är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en Butikssäljare på deltid till vårt team i Örebro. Om tj... Som säljare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja m...

Om tjänsten

Brinner du för service och sälj? Då kanske Trademax är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en Butikssäljare på deltid till vårt team i Örebro.

Om tjänsten

Som säljare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butiken. Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv.

Arbetsuppgifterna varierar från aktiv försäljning mot kund i butiken till att besvara samtal och mail, kvittering av varuleveranser, packa upp/montera/prismärka produkter, skyltning/varuexponering, inventering, kassaarbete samt städning.

För att passa och trivas i rollen krävs det att du är:

  • Tävlingsinriktad - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat och tävlingar. Du är driven, prestigelös och tar initiativ.  
  • Kundinriktad - du brinner för service och är genuint intresserad av försäljning och kundmötet.
  • En teamplayer – du ser styrkan i att samarbeta med dina kollegor och arbeta mot gemensamma mål.

Vidare har du:

  • Slutförd gymnasieutbildning
  • Fyllt 18 år
  • Det ses som meriterande om du har minst 1-2 års erfarenhet som säljare.

Tjänsten är en prov-/tillsvidareanställning och avser arbete 50% med start enligt överenskommelse. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget 

Trademax är en del av Home Furnishing Nordic AB ochär en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även 20 fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Publicerad den

14-05-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis