Inaktiv platsannons

Taktisk Inköpare i Norrköping

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Agroetanol
Sista ansökningsdag: 2020-01-19
Plats: Norrköping

Är du en fena på affärer, försäljning och förhandling? Skulle en roll där du får bidra i omställningen till ett fossilfritt samhälle locka extra mycket? Då bör du fortsätta läsa. Som Taktisk Inköpare har du en bred roll där du ansvarar för inflödet av råvaror, vilket i detta fall är livsmedelsrester, för vår fantastiska recycling-affär. Agroetanol är Nordens största bioraffinaderi och vi söker dig som vill hjälpa oss att utveckla vår klimatsmarta och hållbara verksamhet tillsammans med ett dedikerat team!

Det här kommer du att göra
Som Taktiskt Inköpare ansvarar du för flödet och inköpet av råvaror, alltså livsmedelsrester, som vi sedan vidareförädlar i vår produktion till biodrivmedel. De leverantörer som du kommer att arbeta med är både leverantörer och kunder till oss. I och med att vi köper in deras livsmedelsrester, erbjuder vi dem samtidigt ett effektivt, smidigt och hållbart sätt att hantera restprodukter. När vi sedan vidareförädlar deras restprodukter till nya gröna produkter, så skapas ett klimatvärde.

I rollen som Taktisk Inköpare arbetar du systematiskt med inflödet av råvaror. Genom marknadsbevakning och sourcing identifierar du nya potentiella råvaruleverantörer i Norden och i Baltikum. Du räknar på hela affären vilket inkluderar såväl råvara och produktion som logistiska lösningar, förhandlar, tecknar avtal, genomför kontinuerlig uppföljning och hanterar löpande affärsavvikelser. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder.

Vår recycling-affär är i en expansionsfas, och vi går en mycket spännande framtid till mötes! Hos oss kommer du att få arbeta i en tempofylld och innovativ miljö som kännetecknas av såväl affärsmässighet som hållbarhetstänk. Du kommer att bli en del av ett dedikerat och engagerat team som också brinner för de framtida möjligheterna.

Rollen som Taktisk Inköpare är en del av ett nytt affärsområde på Marknad- och Försäljningsavdelningen där du samarbetar tätt med övriga avdelningar, så som Logistik, Ekonomi och Produktion. Tjänsten är placerad på vårt bioraffinaderi i Norrköping, men du kommer att ha ca 3 resdagar i veckan inom Norden och Baltikum. Det går utmärkt att pendla från Stockholm eller andra städer nära Norrköping.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • tidigare erfarenhet av försäljning, och helst i kombination med inköp
  • flerårig erfarenhet utav att arbeta med kunder och leverantörer
  • erfarenhet av förhandling och att utforma avtal
  • gärna erfarenhet från avfallsbranschen
  • mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift. Om du även talar och skriver svenska eller andra Nordiska språk är det meriterande

 

Du är

  • en social och kommunikativ person som älskar att arbeta uppsökande och knyta nya kontakter
  • både driven och lyhörd. För att lyckas i rollen behöver du kunna sätta dig in i våra kunders och leverantörers behov, för att sedan omsätta insikterna till en gynnsam affär för alla involverade
  • en analytisk problemlösare som ser möjligheter och kan värdera affärer på ett strukturerat sätt

 

Vad vi kan erbjuda dig
Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle. Du kommer även att inneha alla fördelar som följer med att vara en del av Lantmännens stora jordbrukskooperativ. Together we reimagine the world of grain.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Lantbruk | Deltidsjobb