Inaktiv platsannons

HR assistent i Haninge Jordbro

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 12 januari 2020
  • Haninge Jordbro
Arbetsuppgifter

Åhléns lager i Jordbro är en kundfokuserad organisation med högt arbetstempo, smidigt samarbete och stor flexibilitet. Vi distribuerar varor till Åhléns alla varuhus och E-handelskunder.

Åhléns står inför en spännande förändring och utveckling. I samband med det behöver vi förstärka vår organisation med en helt ny roll. Rollen innefattar HR relaterade arbetsuppgifter men ska även vara ett administrativ stöd till platschef och ledningsgrupp. Det gör att arbetsuppgifterna är väldigt varierande.Det kommer finnas stort utrymme för att driva igenom idéer och projekt för att höja Åhléns Distributionscentral, DC, till en ny nivå.

Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig

Som HR assistent är du primärt en operativ och administrativ support för driften på DC och HR med ansvar för mötesrum, lunchrum, posthantering och övrig service på kontoret. I rollen ingår även:

  • SuperUser för HRM gällande DC
  • Administrativ och operativ support i HR frågor
  • Administrativ och övrig support till Platschef och ledningsgrupp

  • Vara med och utveckla friskvårdsarbete på DC

  • Utveckla, utbilda och stötta chefer inom sjuk och rehab arbete

  • Vara med att säkerställa och uppdatera våra rutiner inom arbetsmiljö

  • Agera utifrån Åhléns värderingar samt i enlighet med gällande kollektivavtal och lagstiftning

Som HR assistent arbetar du närmast med HR och Platschef på DC, men även i nära samarbete med övriga i ledning och driften och du rapporterar till platschef. Du kommer bland annat att arbeta i HR systemet HRM och vårt rekryteringsverktyg jobylon. Du kommer att supportera och vara ett konsultativ HR stöd för chefer i alla HR- årets processer. Särskilt viktigt att beakta sekretessansvaret då arbetet ofta innebär att få kännedom om personligt eller organisatoriskt känsliga uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre.

Till oss tar du med dig:

  • Utbildning inom HR
  • Goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska
  • Goda kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Det är meriterande att ha erfarenhet från fackliga förhandlingar
  • Det är meriterande att ha erfarenhet från bemanningsplanering och schemaläggning
  • Det är meriterande om du har utbildning/arbetat med personlighet- och färdighetstester

Vi söker dig som är relativt nyexaminerad inom personal som ser möjligheter till utveckling genom att arbeta väldigt brett.
För att lyckas med uppgiften tror vi att du är social och trivs i ett sammanhang där du får samarbeta med olika människor. Du fungerar bäst när du får arbeta i team och tillsammans med andra skapa resultat. Du är proaktiv och målinriktad i ditt arbetssätt. Du har en förmåga att planera men du kan samtidigt vara flexibel. Du är snabb och förstår hur dina ansvarsområden bidrar till framgången i helhet.

Vi ser gärna att du på sikt har ambitioner och potential att kliva in i HR organisationen i en större roll ex HRBP eller HR expert.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på sex månader och vi ser gärna att du kan börja hos oss i januari månad. Du är placerad på Åhléns lager i Jordbro.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haninge Jordbro
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej